Hazal Kaya kızını ilk kez paylaştı

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Leyla için doğum günü partisi organize etti.

Hazal Kaya kızını ilk kez paylaştı

Çiftin sır gibi sakladığı kızlarının yüzü de ilk kez görüldü. 2019 senesinde kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile görkemli bir düğünle dünyaevine giren Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi, geçtiğimiz yıl da kızı Leyla Süreyya'yı kucağına alarak ikinci defa annelik duygusunu yaşadı. Atay ve Kaya çifti, gözlerden uzak büyütmeyi tercih ettikleri kızları için 1. yaş partisi düzenleyerek objektif karşısına geçti.

hazal-kaya-kizini-ilk-kez-paylasti.jpg

ANNEYE BENZETİLDİ

Çift, kızları Leyla Süreyya'nın 1. yaş doğum günü için pembe ve beyaz renklerin hakim olduğu bir konsept hazırladı. Doğum gününde ailece objektif karşısına geçerek peş peşe pozlar veren çift, gözlerden uzak büyüttükleri kızları Leyla'nın yüzünü de ilk kez herkese göstermiş oldular Minik Leyla'yı gören birçok sosyal medya kullanıcısı anneye benzediğini dile getirdi.

hazal-kaya-kizini-ilk-kez-paylasti-001.jpg

ALİ ATAY KİMDİR?
Ali Atay, 20 Nisan 1976 yılında Rize’de hayata gözlerini açmıştır. Asıl adı Dursun Ali Atay’dır. Bir abisi bulunmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden 1999 yılında mezun olmuştur. 1999 yılında Berkun Oya ile birlikte Krek adlı bir tiyatro topluluğunu İstanbul'da kurmuştur. Topluluk, kuruluşundan bu yana Berkun Oya'nın yazdığı ve yönettiği oyunları sahnelemektedir. Beyoğlu’ndaki Dulcinea’da “Adamlar” adlı bir gösteri yaptılar, İSM’de de “Op’la Zo’nun Dramı” adlı bir oyun oynamışlardır. Ali Atay, “Şapkadan Babam Çıktı” adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u canlandırmıştır