Hazal Kaya'dan Yeni İmaj

Genç ve başarılı oyuncu Hazal Kaya 2019 yılında kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile dünya evine girmişti.

Hazal Kaya'dan Yeni İmaj

Bu evlilikten Fikret Ali ve Süreyya Leyla adlarında iki çocukları bulunan çift her daim yan yana ve aşk dolu pozlarla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Güzel oyuncu Hazal Kaya sosyal medyayı da oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Günlük hayatından birçok kareyi takipçileri ile paylaşan oyuncu son olarak yeni imajını paylaştı.

Özel hayatı, yer aldığı projeler ve anneliği ile ön planda yer alan Hazal Kaya yakın zamanda kızı Süreyya Leyla’yı kucağına almıştı. Kısa bir süre önce doğum yapan güzel oyuncu yeni saç rengi ve imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sonrası birçok magazin sayfası da güzel oyuncunun fotoğrafını alarak paylaşmaya başladı. Hayranları tarafından oldukça beğenilen Hazal Kaya Instagram uygulamasını sıkça kullanmaya devam ediyor.

647862e6a468601ae075ac8b.webp

Son Eklediği Poz Olay Oldu

Duru güzelliği ve sempatik tavırlarıyla adından çokça söz ettiren Hazal Kaya sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Son eklediği fotoğrafta ki imajı hayranları tarafından beğenilen güzel oyuncu uzun zamandır ekranlardan uzak kaldı. Geçtiğimiz mart ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu yıllık değişimim diyerek yaptığı paylaşımla yeni saç rengini de takipçileri için göstermiş oldu.

647862e6a468601ae075ac8d.webp

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Ali Atay ile mutlu bir evlilik yürüten Hazal Kaya yeni imajını ve farklı pozlarını kendi Instagram sayfasından paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medyayı yakından takip eden Hazal Kaya’nın yıllar içindeki değişimi de böylece görülebiliyor. Genç yaşında oyunculuk kariyerine başlayan Hazal Kaya setlere dönüş için daha erken açıklamasını da önceki bir röportajından ifade etmişti.

Yıllık Değişimim

Genç ve başarılı oyuncu Hazal Kaya yakın zamanda kız Süreyya Leyla’yı kucağına aldı. İkinci kez anne olan ve kısa sürede eski formuna kavuştuğu görülen Hazal Kaya’nın yeni saç rengi ve değişimi de hayranları tarafından beğenildi. Kısa sürede diğer magazin sayfalarından da paylaşılan fotoğrafları Hazal Kaya’nın duru güzelliğini bir kez daha ortaya koydu. Yıllık Değişimim olarak eklenen fotoğraftan sonra eklenen diğer pozlarda Hazal Kaya’nın hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.