Hazar Ergüçlü'nün Hayatı Görenleri Şaşkına Uğratıyor

Genç ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor.

Hazar Ergüçlü'nün Hayatı Görenleri Şaşkına Uğratıyor

Uzun bir ilişkiden çıkan ve adı farklı kişilerle anılan Hazar Ergüçlü’nün kendisi gibi oyuncu Ekin Koç ile ilişki yaşadığına dair haberler yapılmıştı. Bu haberlere karşı sessiz kalan güzel oyuncudan bomba bir aşk haberi geldi. Jakuzi müzik grubunun solisti Kutay Soyocak ile beraber aşklarını ilan eden Hazar Ergüçlü herkesi şaşkına çevirdi.

31 yaşında olan Hazar Ergüçlü uzun bir süre ilişki yaşadığı kendisinden yaşça büyük ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 2022 yılının sonunda ayrılık kararı almıştı. Bu ayrılıktan sonra çıkan haberlerde Jakuzi müzik grubu solisti Kutay Soyocak ile aşk yaşadığı öne sürülen Hazar Ergüçlü açıklamaları doğrulamıştı. Özel hayatıyla oldukça ön planda yer alan Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi Kutay Soyocak ile eklediği fotoğraf aşkın doludizgin devam ettiğini kanıtlar niteliktedir.

hazar-erguclunun-yeni-sevgilisi-03435745.webp

Kıbrıs Tatili Planı

Aslen Kıbrıslı olan oyuncu Hazar Ergüçlü’nün sevgilisi Kutay Soyocak’ı ailesi ile tanıştırmaya karar verdiği belirtildi. Kıbrıs’a giderek tatil yapacak olan romantik çiftin güzel oyuncunun ailesi ile de tanışması bekleniyor. Aşk hayatıyla gündemde yer alan ve bu durumdan rahatsızlık duymayan Hazar Ergüçlü sevgilisi ile romantik pozlar paylaşmaya devam ediyor.

Kıbrıs’ta birlikte tatil yapmaya hazırlanan genç çift aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmiyor. Genç ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü özellikle özel hayatıyla he ön planda yer alan ünlü isimler arasında yer alıyor. Onur Ünlü ile olan birlikteliği zamanında magazin gündeminde oldukça boy gösteren güzel oyuncu yeni aşkıyla da aynı şekilde devam ediyor.

Hazar Ergüçlü’nün Bilinmeyen Yönleri

Genç ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşıdır. 1992 tarihinde dünyaya gelen oyuncunun bir abisinin olduğu ve ailesinin halen Kıbrıs’ta yaşadığı ifade edildi. Önceleri Kıbrıs’ta tiyatro çalışmaları yaptığı görülen oyuncu televizyon dünyasına ise Kuzey Güney dizisiyle adım attı. Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer alan Hazar Ergüçlü birçok dizi ve sinema projesinde oldukça etkili performanslar sergiledi.