Hilal Altınbilek Sosyal Medyanın Diline Düştü

Tatil sezonunu erken açan güzel oyuncu Hilal Altınbilek paylaştığı fotoğrafta photoshop’un dozunu kaçırınca hayranlarının diline düştü.

Hilal Altınbilek Sosyal Medyanın Diline Düştü

Bir süredir tatil yapan Hilal Altınbilek sosyal medyada da sıklıkla tatil fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Tekne tatili yapan 32 yaşındaki güzel oyuncu, siyah mayosu ile art arda fotoğraflar paylaşmaya devam etti. Fakat paylaştığı fotoğrafların birinde shop fazla kaçınca bileğiyle ilgili dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı. Bilek kısmı yamuk görünen ünlü oyuncu sosyal medyada pek çok kişinin diline düştü. Kol kısmındaki yamukluk fotoğrafta dikkat çekerken, fotoğrafa pek çok yorum geldi.

Sosyal medya da “elin kırılmış”, “koluna ne oldu” gibi pek çok yorum yağdı. Tekne tatiline bir süredir devam eden güzel oyuncu siyah mayosu ile paylaştığı fotoğraflarda shop’un dozunu fazla kaçırınca, sosyal medyanın diline düştü. Yapılan bu yorumlarla birlikte Hilal Altınbilek, henüz bir yorum yapmazken tatiline ise devam ediyor.

645b7d0186b2471fb04e0c47.webp

Sevgilisi ile Görüntülendi

Bir süre Metin Hara ile birliktelik yaşayan Hilal Altınbilek ilişkisini sonlandırdıktan sonra Mustafa Can Uzun ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Daha öncesinde kameralardan kaçan Hilal Altınbilek şimdilerde kameralardan kaçmayıp sevgilisi ile birlikte görüntülenmekten çekinmiyor. En son görüntülendiğinde basın mensuplarına gülümseyerek iyi geceler demekle yetinen Hilal Altınbilek ilişkisine tam gaz devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon final yapan dizisi bir zamanlar Çukurova’da 4 sezon boyunca oynayan Hilal Altınbilek bu dizi ile büyük beğeni toplamıştı. Ayrıca sadece ülkemizde değil dünyanın pek çok ülkesinde dizi oldukça dikkat çekmiş ve gündem olmuştu. Şimdilerde henüz projede yer almayan Hilal Altınbilek senaryoları değerlendirmeye devam ediyor.

hilal-altinbilek-photoshopun-dozunu-kacirdi-kolu-yamuldu-sosyal-medya-b9c87905.jpg​​​​​​​

Dönem dizisi olan bir zamanlar Çukurova’da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek daha öncesinde de pek çok projede yer almış ve başarısı ile gündeme gelmişti. Güzelliği ve başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Hilal Altınbilek, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Hayranları ile sıklıkla pozunu paylaşan Hilal Altınbilek, güzelliği ile de pek çok kişinin ilgisini çekiyor.