Hilal Özdemir, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu

Hilal Özdemir, Mart ayının başında muhtar adayı olmuştu. Yerel seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Hilal Özdemir, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu.

Hilal Özdemir, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu

Yerel seçimlerin dikkat çeken sonuçlarından biri de ünlü türkücü Hilal Özdemir'in muhtarlık yarışını kazanması oldu. Kadıköy Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı olan Özdemir, mahalle sakinlerine teşekkür etti.

SANAT DÜNYASINDAN MUHTARLIK KOLTUĞUNA

Mart ayının başlarında muhtar adayı olduğunu açıklayan Hilal Özdemir, seçim sonuçlarının ardından zaferini duyurdu. Sanat dünyasından siyaset sahnesine adım atan Özdemir, seçmenlerin desteğiyle muhtarlık görevini üstlenmeye hazır.

"MAHALLEMİZE GÜZEL HİZMETLER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yerel seçimlerin ardından sevinçli bir paylaşım yapan Hilal Özdemir, seçmenlere teşekkürlerini iletti. Suadiye Mahallesi için güzel hizmetler vadeden Özdemir, yeni dönemde mahalle sakinleriyle birlikte çalışacaklarını ifade etti.

SEÇMENLERDEN DESTEK VE TEBRİKLER

Suadiye Mahallesi'nin yeni muhtarı olan Özdemir'e seçmenlerden destek ve tebrik mesajları yağdı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla Özdemir'in muhtarlık kazanması, mahalle sakinleri arasında memnuniyetle karşılandı.