Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Ev detayı gerçeği ortaya çıkardı!

FOX TV’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Heyecanla takip edilen Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncuları kimler? Hudutsuz Sevda reyting oranları yüksek mi? İşte detaylar…

Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Ev detayı gerçeği ortaya çıkardı!

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Hudutsuz Sevda 1. Bölümü ile açılış yaptı. Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı dizi farklı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir tanıtım bölümleri yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin hangi gün ekrana geleceği merak konusu olmuştu. Medyapım’dan Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın günü Perşembe akşamı olarak belirlendi. Bahadır Özdener tarafından senaryosu kaleme alınan Hudutsuz Sevda dizisinin yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor.

650c400286b2456454e607c4.webp

Hudutsuz Sevda oyuncuları kimler?

FOX TV ekranında seyirci karşısına çıkan Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda hem usta isimler hem de genç yetenekler yer alıyor. Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Asuman Dabak ve Burak Sevinç bulunuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümünde Biran Damla Yılmaz konuk oyuncu olarak yer aldı. Güzel oyuncunun ilk bölümden diziye veda etmesi ise hayranları tarafından hayal kırıklığıyla karşılandı. Yasak Elma dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Biran Damla Yılmaz, Hudutsuz Sevda dizisinde Yasemin karakterine hayat vermişti.

2-frame-1092721092023.webp

Hudutsuz Sevda konusu nedir?

Hudutsuz Sevda dizisinin senaristi Bahadır Özdener seyirci tarafından yakından tanınan bir isim. Geçmiş dönemde Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin senaryosunu yazan usta kalem, Hudutsuz Sevda dizisiyle ekrana geri döndü. Aksiyon türündeki dizilerle adını duyuran Bahadır Özdener’in Hudutsuz Sevda dizisinde de aynı temayı koruması bekleniyor. Sadece bir aşk temasının öne çıkmayacağı dizi de Halil İbrahim karakterinin geçmişi sır gibi saklanıyor. Vücudunda mermi izleri bulunan ve silah kullanma yeteneği kısmen gösterilen Halil İbrahim’in özel kuvvetlere bağlı bir asker olduğu düşünülüyor.

cscs.webp

Halil İbrahim küçük yaşlarda anne ve babasını kaybetmiştir. Babası, kan davalıları tarafından gözlerinin önünde vurulmuştur. Halil İbrahim’i amcası büyütmüştür. 20 yıl sonra baba toprağına geri dönen Halil İbrahim, çocukluk aşkı Yasemin ile evlenmek istemektedir. Bölgenin en güçlü ailesi Letolardır. Leto ailesinin göz bebeği Zeynep ise bu noktada devreye girer. Halil İbrahim, Zeynep’in ilk aşkıdır. Onunla yeniden karşılaştığı için heyecanlanan Zeynep bir anda hayatının tamamen değiştiğini görecektir. Leto ailesinin lideri Rızvan Leto’dur. Zeynep’in annesi Nedime ile resmi nikahlıdır. Nedime’nin kuması ise Asiye’dir. Asiye’nin ağabeyi Halil İbrahim’in babasının katilidir. Karakterler arasındaki hikaye birbiriyle iç içe geçmiştir. Halil İbrahim, Yasemin’i kaçırır ve imam nikahı kıyar. İstanbul’a doğru kaçmak için yola çıkarlar. Lakin, Yasemin’in ölümü her şeyi değiştirir. Halil İbrahim sevdiklerinin intikamını almaya karar verir.

hudutsuz-sevda-6799-galeri-resim-d0da794e-4c7c-4044-ba85-cddfaea0c671.webp

Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Ekranların yeni dizisi Hudutsuz Sevda dizisinin ana çekim mekanı Artvin olarak belirlendi. Halil İbrahim’in Artvin’deki baba ocağına dönüş hikayesi anlatıldı. Lakin, Leto ailesi tarafından kullanılan ev çekimlerin bir kısmının İstanbul’da yapıldığını ortaya çıkardı. Zira, aynı ev Gülcemal dizisinde de kullanılmıştı. Seyirciler tarafından yakalanan ev detayı dizi çekim mekanlarıyla ilgili bilgi verdi. Hudutsuz Sevda dizisinin ilerleyen bölümlerinde ise çekimlerin tamamen İstanbul’a taşınması planlanıyor.