Hudutsuz Sevda'nın başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergenin başrolünde beraber yer aldığı NOW TV'nin iddialı dizilerinden Hudutsuz Sevda'da bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor.

Hudutsuz Sevda'nın başrol oyuncusu diziden ayrılıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, NOW TV'nin yeni sezonunda devam etmesine karar verilen dizilerin başında yer alan Hudutsuz Sevda'da Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu kadrodan ayrılmasına karar verildi.

hudutsuz-sevdanin-basrol-oyuncusu-diziden-ayriliyor.jpg

DİZİDE DENGELER DEĞİŞECEK

Şivesi ve karakteriyle diziye damgasını vuran Esra Dermancıoğlu'nun vedası dengeleri oldukça değiştirecek gibi görünüyor. Oyuncunun diziye nasıl veda edeceği netlik kazanmazken dizi ekibi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

hudutsuz-sevdanin-basrol-oyuncusu-diziden-ayriliyor-001.jpg

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?
7 Aralık 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Esra Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürdü. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri aldı. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler aldı. Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol aldı. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Esra Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli dizide Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve ün kazanmıştır.