Hülya Avşar 2 yıl için aldığı ücret dudak uçuklattı

Hülya Avşar hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Son dönemlerde Youtube'da yaptığı yayınlarla gündemde yerini alan Hülya Avşar, yüzü olduğu mobilya markasıyla yeniden anlaşma sağladı.

Hülya Avşar 2 yıl için aldığı ücret dudak uçuklattı

Markayla sözleşmesini 2.5 yıl daha uzatan ünlü şarkıcının 50 milyon TL aldığı ileri sürüldü. Güzelliği ve ssahne performansı ile sahnelerin tozunu attırmaya devam eden Hülya Avşar son dönemde çıkardığı şarkılarla da adından sık sık söz ettiriyor.

hulya-avsarin-2-yil-acin-aldigi-ucret-dudak-ucuklatti.jpg

YENİDEN ANLAŞMA SAĞLADI

YouTube kanalında yaptığı bir röportajlarla sık sık gündem olmaya devam eden şarkıcı, yüzü olduğu mobilya markasıyla yeniden el sıkıştı. 2017 yılından bu yana çalıştığı mobilya markasıyla 2.5 sene daha anlaşma sağlayan sanatçının, aldığı ücret dudak uçuklatan cinsten. Milliyet'in bir haberine göre, Avşar Kızı, 2.5 sene için 50 milyon lira aldı. Şarkıcı, 2.5 yıl boyunca reklamlarda ve Türkiye’nin birçok şehrinde billboard’larda yer alacak.

hulya-avsarin-2-yil-acin-aldigi-ucret-dudak-ucuklatti-001.jpg

HÜLYA AVŞAR HAKKINDA

Sinema ve dizi film oyuncusu, sunucu, şarkıcı olan Hülya Avşar 10 Ekim 1963 yılında Edremit Balıkesir'de hayata gözlerini açmıştır. Babası Celal Avşar devlet memuru, annesi Emral Hanım ise hemşirelik yapmıştır. Ardahanlı olan babası Avşar aşiretine mensuptur. Avşar aşiretinin kökleri Kayseri Pınarbaşı’na uzanmaktadır. Babası Celal Bey, doktor kardeşi vasilesiyle hemşire Emral Hanımla tanışarak evlenmiştir ve aile Emral Hanımın görev yeri olan Balıkesir’e yerleşmiştir. Hülya Avşar, ailenin görevi nedeniyle çocukluğunu Ankara’da geçirmiştir ve Ankara Anıttepe Lisesinde okumuştur. Hülya Avşar, henüz 16 yaşında iken 1980 yılında genç yaşta evlenmiştir.