İbrahim Çelikkol İlan-ı Aşk Etti

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol geçen günlerde ünlü bir kahve markasının lansman davetine katıldı.

İbrahim Çelikkol İlan-ı Aşk Etti

Sevgilisi Natali Yarcan ile davete katılan yakışıklı oyuncu davetin gözdesi konumundaydı. Eski eşi Mihre hanımdan boşandıktan sonra sosyetik güzel Natali Yarcan ile sevgili olan yakışıklı oyuncu magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Backyard’da düzenlenen davette oldukça neşeli görünen İbrahim Çelikkol sevgilisi Natali hanımın elini bir an olsun bırakmadı.

Rol aldığı birçok dizi ve sinema projelerinde oyunculuğuyla ses getiren İbrahim Çelikkol aşk hayatını magazin dünyasından uzak yaşamayı tercih ediyor. Ayrıldığı eşi Mihre hanımdan bir erkek çocuğu bulunan yakışıklı isim iş hayatı, aşk hayatı ve oğlu arasında adeta mekik dokuyor. Katıldığı lansmanda ünlü bir kahve markasının yüzü olarak yer alan başarılı isim magazin muhabirlerinin sorularına da yanıtsız kalamadı.

O Benim Her Şeyim

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol boşandıktan kısa bir süre sonra sosyetik isim Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yakın dostu Birce Akalay ile adı zaman zaman anılan başarılı ismin gönlünün sahibi hakkında sarf ettiği sözler duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Natali hanıma teşekkür eden İbrahim Çelikkol sevgilisine adeta ilan-ı aşk etti. Sevgilisi için düşündüklerini ve hissettiklerini anlatan başarılı oyuncu davette Natali hanımı bir an bile yalnız bırakmadı. Natali Yarcah hakkında konuşan yakışıklı oyuncu sevgilisi için o benim her şeyim dedi.

6471fa1eae0a8f1a7415f2ac.webp

Daima Kibar ve Olgun

Kendine has duruşu ve yaşam tarzıyla magazin dünyasından hayli uzak kalan İbrahim Çelikkol; iş için davetlerde ve lansmanlarda gün yüzüne çıkıyor. Marka yüzü olduğu kahve firmasının davetine sevgilisi Natali Yarcan ile katılan İbrahim Çelikkol her zaman ki kibar ve efendi hareketleriyle takdir topladı. Yer aldığı her türlü projelerde oldukça olgun tavırlarıyla beğeni toplayan yakışıklı isim geçen akşam ki lansmanda da etkileyiciydi. Davetlilere karşı olan tutumu ve sevgilisini yalnız bırakmaması İbrahim Çelikkol’un bir kez daha kibarlığını ön plana çıkardı. Sevgilisi ile ilgili soruları da içtenlikle yanıtlayan başarılı ismin keyifli hali gözlerden kaçmadı.