İbrahim Çelikkol ve Sevgilisi Natali Yarcan İlk Defa Kamera Karşısında!

İbrahim Çelikkol, evvelsi akşam sevgilisi Natali Yarcan ile birlikte Karaköy’de kameralar tarafından görüntülendi.

İbrahim Çelikkol ve Sevgilisi Natali Yarcan İlk Defa Kamera Karşısında!

İlk kez görüntülendikleri için Natali Yarcan oldukça panik oldu ve sevgilisi İbrahim Çelikkol ise onu “Rahat ol aşkım, saklayacak bir şeyimiz yok gel buraya” sözleriyle rahatlatmaya çalıştı.

Mihre Mutlu ile 5 yıllık evliliğini geçen sene tek celsede bitiren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, özel hayatındaki gelişmelerle magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Şimdilerde ise Natali Yarcan ile mutlu bir birliktelik yaşayan İbrahim Çelikkol, evvelsi akşam Karaköy’de sevgilisiyle ilk defa kameralar tarafından görüntülendi. Habercileri görünce telaş yapan Natali Yarcan’ı, İbrahim Çelikkol “Rahat ol aşkım, saklayacak bir şeyimiz yok gel buraya” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

İbrahim Çelikkol’dan Sevgilisi Natali Yarcan’a Rahatlatan Sözler!

2017 yılında Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan, bu evliliğinden bir oğlu olan ve beş yıl boyunca mutlu bir evlilik sürdürdükten sonra geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan İbrahim Çelikkol, önceki günlerde sevgilisi Natali Yarcan ile romantik bir fotoğrafını paylaşarak ilişkilerini açıklamıştı.

646467b14e3fe024e8db35a8.webp

Aşkları oldukça hareketli ve heyecanlı bir şekilde devam eden İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan çiftinden geçen haftalarda oldukça ilgi gören bir paylaşım geldi. 41 yaşındaki İbrahim Çelikkol, 2,4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabının hikâye kısmından sevgilisi ve köpeğiyle olan bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğraf kısa bir zaman içerisinde bile sevenleri tarafından oldukça ilgi gördü.

Gazeteci Eren Gürel’in yapmış olduğu habere göre İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan çifti önceki akşam Karaköy’de kameralara görüntülendi. İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan çifti, yemek yedikleri mekândan çıkarken gazetecileri karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gazetecileri görünce oldukça panik yapan Natali Yarcan, arkasına dönerek kendisini gizlemeye çalıştı.

646467b14e3fe024e8db35ac.webp

Natali Yarcan’ın bu hareketi sonrasında ise kendisine sevgilisi İbrahim Çelikkol’dan tepki geldi. Ardından Natali Yarcan’ı yanına çağırarak saklayacak hiçbir şeylerinin olmadığını belirten İbrahim Çelikkol, sonrasında Natali Yarcan ile birlikte romantik pozlarını vererek böylece ilk defa magazin ekipleri tarafından görüntülenmiş oldu.