İbrahim Tatlıses evleniyorum diyerek 1 Nisan şakası yaptı

Pazar günü yapılan seçimlerin sonrasında 1 Nisan'da paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, evleneceğini duyurarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

İbrahim Tatlıses evleniyorum diyerek 1 Nisan şakası yaptı

İbrahim Tatlıses, yeni yaptığı bir paylaşımda olayın iç yüzünü açıkladı.

ibrahim-tatlises-evleniyorudiyerek-1-nisan-sakasi-yapti.jpg

İZMİR’DEN EV ALDIM

İbrahim Tatlıses, 1 Nisan'da yaptığı paylaşımda “Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum” ifadelerini kullanmıştı. Evleniyorum ifadeleriyle adından söz ettirmeyi başaran usta sanatçı, yeni paylaşımda şaka yaptığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar mesajı attığım tarih ne 1 ay ne Nisan... İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmir'de kendime ev aldım. Yani evlendim şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya. İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?” dedi.

ibrahim-tatlises-evleniyorudiyerek-1-nisan-sakasi-yapti-001.jpg

İBRAHİM TATLISES KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses'in annesi Kürt, babası Araptır. "Tatlı" olan soyadını "Tatlıses" olarak değiştirmiştir. Yedi çocuklu ve fakir bir ailenin çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmıştır. Çocukluğu Ve Sesinin Keşfedilmesi 1952'de Urfa'da kendi tabiriyle bir mağarada ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi Kürt Kökenlidir. Ancak Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamalar yapmıştır. İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan bir programda kendinizi ne olarak ifade ediyorsunuz sorusuna “Babam Arap, anam Kürt, ben ise Türk'üm" diye yanıt vermiştir. 2005 yılında Erbil konserinde ise Tatlıses "Babam Türk, annem Kürt, ben Türk oğlu Türk'üm size Türkiye'den selam getirdim" ifadeleriyle izleyenleri selamlamıştır.