İbrahim Tatlıses kendisine kötülüğü dokunan arkadaşlarını ifşa etti

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine kötülükleri dokunan 3 arkadaşıyla fotoğrafını paylaşarak "Bu üç Hasan bana kötülük etti. Bu bayramı göremediler" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses kendisine kötülüğü dokunan arkadaşlarını ifşa etti

Müzik kariyerinin yanı sıra sık sık paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başaran İbrahim Tatlıses, Kurban Bayramı'nın ilk günü de dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Seneler önce samimi olduğu fakat sonradan konuşmadığı 3 arkadaşıyla fotoğrafını paylaşan Tatlıses, kendisine yapılan kötülükleri bir bir anlattı.

ibrahim-tatlises-kendisine-kotulugu-dokunan-arkadaslarini-ifsa-etti.jpg

“BU BAYRAMI GÖREMEDİLER”
Tatlıses, Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğrafta "Bu gördüğünüz 3 arkadaş arkamdaki menajerim Hasan Bora, sol tarafımdaki çocukluk arkadaşım Hasan Çelik ve sağ tarafımdaki Hasan Nabi... Üçü de Hasan, bana kötülük etmişlerdi. Bu bayramı göremediler, Allah tahsilatlarını affetsin" ifadeli bir not yazdı.

ibrahim-tatlises-kendisine-kotulugu-dokunan-arkadaslarini-ifsa-etti-001.jpg

İBRAHİM TATLISES HAKKINDA
1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses'in annesi Kürt, babası Araptır. "Tatlı" olan soyadını "Tatlıses" olarak değiştirmiştir. Yedi çocuklu ve fakir bir ailenin çocuğudur. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmıştır. 1952'de Urfa'da - kendi tabiriyle bir mağarada - ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak hayata gözlerini açmıştır. İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi Kürt Kökenlidir. Fakat Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan bir programda kendinizi ne olarak ifade ediyorsunuz sorusuna "Babam Arap, anam Kürt, ben ise Türk'üm" diye yanıt vermiştir. 2005 yılında Erbil konserinde ise Tatlıses "Babam Türk, annem Kürt, ben Türk oğlu Türk'üm size Türkiye'den selam getirdim" diyerek izleyenleri selamladı.