İbrahim Tatlıses; Seçimi kaybettim evleniyorum

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için geçtiğimiz gün sandık başına gitti.

İbrahim Tatlıses; Seçimi kaybettim evleniyorum

61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandı. Sonuçların netlik kazanmasıyla ünlü isimlerde paylaşımlar arka arkaya gelirken İbrahim Tatlıses de evleneceğini cümle aleme duyurarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ibrahim-tatlises-secimi-kaybettim-evleniyorum.jpg

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
Daha önce birkaç defa siyasete giren fakat başarısızlık elde eden İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum” ifadelerini kullandı. 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in kiminle ve ne zaman evleneceği ise henüz netlik kazanmadı. İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Tatlıses ile yapmış Ahmet, Gülden ve Gülşen adında 3 çocuğu dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses daha sonra Perihan Savaş ile evlenmiştir ve Melek Zübeyde adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Usta şarkıcı 3. evliliğini Derya Tuna ile yapmıştır. Tuna ve Tatlıses çiftinin evliliklerinden İdo adından oğulları dünyaya gelmiştir. İmparator, 2011 yılında Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturarak Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Şarkıcının 1990'lı yıllarda kısa süreli birliktelik yaşadığı Işıl Çıtak ile de Dilan isminde bir kızı olmuştur.

ibrahim-tatlises-secimi-kaybettim-evleniyorum-001.jpg

KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ

1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses'in annesi Kürt, babası Araptır. "Tatlı" olan soyadını "Tatlıses" olarak değiştirmiştir. Yedi çocuklu ve fakir bir ailenin çocuğu. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmıştır. Çocukluğu Ve Sesinin Keşfedilmesi 1952'de Urfa'da kendi tabiriyle bir mağarada ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak hayata gözlerini açmıştır. İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi Kürt Kökenlidir. Fakat Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamalar yapmıştır.