İbrahim Tatlıses'in kardeşinin makyaj yaptığı anlar gündem oldu

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın makyaj yaptığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. Kızının yaptığı makyajı Hüseyin Tatlı, "Kızınız varsa katlanacaksınız" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

İbrahim Tatlıses'in kardeşinin makyaj yaptığı anlar gündem oldu

Sosyal medyada ünlü ismin paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı kızının makyaj yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

ibrahim-tatlisesin-kardesinin-makyaj-yaptigi-anlar-gundem-oldu.jpg

İBRAHİM TATLISES GÖRMESİN

Hüseyin Tatlı, paylaşımına ise "Kızın varsa katlanacaksın ama bu fazla oldu he" notunu yazdı. Ünlü ismin paylaşımı kısa süre içerisinde gündemde bomba etkisi yarattı. Tatlı'nın o anları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yorum yapan çok sayıda kişi "Abiniz İbrahim Tatlıses görmesin", "Çok yakışmış", "Benimde kızım var bu duyguyu anlayabiliyorum", "Bu dünyada en büyük anı servet evlatla yaşanan bir hatıra", Hüseyin Abi efsane olmuşsun" şeklinde yorumlar yaptı.

ibrahim-tatlisesin-kardesinin-makyaj-yaptigi-anlar-gundem-oldu-001.jpg

HÜSEYİN TATLI KİMDİR?

Hüseyin Tatlı, 1973 yılında hayata gözlerini açmıştır. İbrahim Tatlıses'in kardeşi olan Hüseyin Tatlı, uzun seneler yaşantısını Ankara’da sürdürmüştür ve ardından İstanbul’a yerleşmiştir. Mersin’de hayata gözlerini açan Hüseyin Tatlı, abisi İbrahim Tatlıses ünlü olduktan sonra Urfa’ya taşınmıştır. 2000 yılında Varlığın Yeter, 2016 yılında Bil İstedim ve Pardon isimli albümleri ile müzik piyasasındaki yerini alan Hüseyin Tatlı baba tarafından aslen Şanlıurfa’lıdır. Bugüne kadar iki defa evlenen Hüseyin Tatlı'nın bu evliliklerinden Asya isminde bir kızı ve Can isminde bir oğlu bulunmaktadır.