İbrahim Tatlıses’in Torunuyla Arası Açıldı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses yıllardır hem kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

İbrahim Tatlıses’in Torunuyla Arası Açıldı

Önceden ilk eşinden olan oğlu Ahmet Tatlıses ile arasının açıldığı bilinen İbrahim Tatlıses’in şimdilerde de torunu Mert Tatlıses ile ev yüzünden mahkemelik olduğu açıklandı. Duayen ismin iddiasına göre oğlu Ahmet Tatlıses’ten olan torunu Mert Tatlıses 5 yıldır evinde kira vermeden oturuyor.

Sarıyer Orak Sitesinde yaşamını sürdüren Mert Tatlıses’in sözde dedesi İbrahim Tatlıses’in bu evini izinsiz bir şekilde kullandığı ifade edildi. Ünlü şarkıcı bir adım daha ileri giderek torunu Mert Tatlıses tarafından evinin işgal edildiğini ve hakkını mahkemede aramaya karar verdiği açıklandı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davayı İbrahim Tatlıses adına avukat Yağız Karadenizli savunuyor.

Kızının Oturmasını İstiyordu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses daha önceden kabul etmediği sonrasında ise arasının düzeldiği şarkıcı kızı Dilan Çiçek’in söz konusu olan evde yaşamasını istediği belirtildi. Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’i kızı olarak kabul eden İbrahim Tatlıses bu durumdan sonra kız ile ilgilenmeye başlamıştı. İlk eşinden olan oğlu Ahmet Tatlıses ile arasının bozuk olduğu ve yaşanılan bazı olaylar magazin gündeminde bir süre oldukça yankı yapmıştı.

64718c844e3fe02c1c774100.webp

Torunu Mert Tatlıses’in haksız bir şekilde evini işgal ettiğini ve bu yüzden dava açıldığını ifade eden İbrahim Tatlıses’in avukatı Yağız Karadenizli dava ile ilgili bazı detayları da paylaştı. İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in evlendikten sonra Sarıyer ilçesinde bulunan Oyak Sitesindeki evinde oturmasını arzu ettiğini ifade eden avukatın bu talepten dolayı davanın açıldığı ifade edildi.

Başka Bir Açıklama Yapılmadı

Öz torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses’in bu davadan geri caymayı düşünmediği ifade edildi. İlk eşinden olan oğlu Ahmet Tatlıses’in çocuğu olan Mert Tatlıses’in dava ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde açılan dava ile ilgili şuana kadar İbrahim Tatlıses’in avukatı dışından hiçbir kişi tarafından açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili son durum ve mahkemenin nasıl sonuçlanacağı ise şimdiden merak ediliyor.