İlhan Şeşen'den üzen haber!

GRUP Gündoğarken’in usta ismi, ses sanatçısı ve oyuncu İlhan Şeşen’den üzücü haber geldi.

İlhan Şeşen'den üzen haber!

Usta müzisyenin akciğer kanserine yakalandığı bilgisi edinildi. Bodrum’da yaşamını sürdüren usta sanatçı bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü öğrenildi. Doktorları, sanatçının tedaviye olumlu yanıt verdiğini aktardı. İlhan Şeşen daha önce de kanser hastalığına yakalanmış ve gördüğü tedavi neticesinde sağlığına kavuşmuştu.

ilhan-sesenden-uzen-haber.jpg

TEDAVİYE OLUMLU YANIT VERDİĞİ SÖYLENİYOR

Romantik aşk şarkılarının büyük ustalarından biri olan İlhan Şeşen’den kötü haber geldi. Usta sanatçının bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği bilgisi edinildi. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın bir haberine göre; usta müzisyenin akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi ve bu haber hayranlarını adeta yıktı. Bodrum’da yaşayan sanatçı bir süredir İstanbul’da tedavi görmekte. Doktorları, usta sanatçının tedaviye olumlu yanıt verdiğini ifade etti.

ilhan-sesenden-uzen-haber-001.jpg

İLHAN ŞEŞEN BİYOGRAFİSİ

18 Haziran 1948'de Manisa'da hayata gözlerini açmıştır. 1968’de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başlamıştır ve aynı yıl gitar çalmayı öğrenmiştir. 1971 yılında “Kavga” adındaki 45liğini piyasaya sürmüştür. Hukuk fakültesini bitirmesinin ardından 10 yıl serbest avukat olarak çalışmıştır. 1983 yılında avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken adlı müzik grubunu kurmuştur. 1994 yılında “Aşk Haklı” isimli ilk solo albümünü çıkarmıştır. TRT’de “Gençler Haklı” ve 1995 yılında bir özel kanalda “Arka Pencere” adlı programların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. “Amcam Burada” adlı bir de radyo programı hazırlamıştır.