İmamoğlu’nun dikkat çeken Süleyman Çakır paylaşımı

Sürpriz sonuçlarla damgasını vuran 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı olan Murat Kurum'u geride bırakarak zaferini kutladı.

İmamoğlu’nun dikkat çeken Süleyman Çakır paylaşımı

Ekrem İmamoğlu, yüzde 51.14 oy alırken Murat Kurum ise yüzde 39.59 oy alarak geride kaldı. Seçim zaferinin sonrasında Ekrem İmamoğlu'nun TikTok hesabından "Biz İstanbul'la anlaşırız" notuyla bir video yayınladı.

imamoglunun-dikkat-ceken-suleyman-cakir-paylasimi.jpg

Videoda İstanbul'un havadan görüntüleriyle birlikte Kurtlar Vadisi dizisinin karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır'ın sesi ve repliğinin kullanılması dikkat çekti.

imamoglunun-dikkat-ceken-suleyman-cakir-paylasimi-001.jpg

EKREM İMAMOĞLU KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
1970'te Trabzon’da dünyaya gelen Ekrem İmamoğlu İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 1992'de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketlerinde iş hayatına başlamıştır. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı'na kadar yükselmiştir. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynamıştır. Trabzonspor Futbol Kulübü'nde yöneticilik yapmıştır. Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde de kurucu ve başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Beylikdüzü ilçesinde spora katkı adına Beylikdüzüspor Kulubünde de görev almıştır. Kulübün tesislerinin oluşmasında ve yapımında büyük katkılar sunmuştur. 2008 yılında CHP’ye üye olduktan sonra 2009 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediyesi için aday adayı olmuştur. 16.09.2009'da CHP MYK tarafından İlçe Başkanlığı’na atanmıştır. 27.12.2009'da yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 1. Kongresinde seçilen ilk İlçe Başkanı olmuştur. 18.03.2012'de yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 2. Kongresinde yeniden ilçe başkanı seçilmiştir. Bu süreçte 2010 Referandumu ve 2011 Genel Seçimleri'ni yönetmiştir. 2014 Yerel Seçimleri'nde yerel yönetimi hedefleyen Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz 2013 tarihinde dört yıldan beri yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini sonlandırmıştır.