İnci Taneleri 2 hafta boyunca yayınlanmayacak

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde beraber yer aldığı İnci Taneleri dizisi, 2 hafta boyunca yayın akışında olmayacak.

İnci Taneleri 2 hafta boyunca yayınlanmayacak

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü yetişmediği için yayınlanmayacak.

inci-taneleri-2-hafta-boyunca-yayinlanmayacak-001.jpg

RAMAZAN BAYRAMI SEBEBİYLE YAYINDA OLMAYACAK
Dizinin gelecek hafta seyirciyle buluşması planlanan yeni bölümü de Ramazan Bayramı sebebiyle olmayacak. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin aynı zamanda senaryosunu da Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor. Dizide pavyon dansçısı Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün danslarına Ramazan ayı boyunca yer verilmeme kararı verilmişti.

inci-taneleri-2-hafta-boyunca-yayinlanmayacak.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ HAKKINDA
Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992, KKTC’de dünyaya gelmiş, Kıbrıslı Türkü oyuncusudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda boy göstermeye başladı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakterine can verdi. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karaktere can verdi. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterine hayat vermiştir. Filmografisi; Benim Dünyam, Açlığa Doymak, Gölgeler ve Suretler Dizileri; Yüksek Sosyete, Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney…