İnci Taneleri Dilber Azem’in kızı mı? Kafa karıştıran yorumlar, Dilber Azem’in kızı mı çıkacak?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri’nin yeni bölümleri heyecanla takip ediliyor. Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getiren yeni dizi İnci Taneleri’nin yeni bölümleri ilgiyle takip edilirken merak edilenlere de yanıt aranıyor.

İnci Taneleri Dilber Azem’in kızı mı? Kafa karıştıran yorumlar, Dilber Azem’in kızı mı çıkacak?

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın yer aldığı İnci Taneleri dizisi Perşembe akşamları yepyeni bölümleriyle ekrana geliyor. Bu hafta yine yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yer alan sevilen dizinin konusu, Azem’in hikayesi, Dilber’in zorlu yaşamı ve hikayesi de izleyiciyi merakta bırakacak. İnci Taneleri izleyicisi Azem’in hayat hikayesini merak ederken dizide asıl merak edilen ise Azem’in çocukları. Henüz eşinin ölümüyle ilgili de tüm detayları anlatmayan Azem’in kızı ve oğlu kim merak ediliyor. Azem, oğlunu buldu ama kızı hala bulunamadı. Diziyi izleyenlerden ise kafa karıştıran yorumlar gelmeye başladı. Bazı izleyiciler Dilber’in Azem’in kızı olabileceğini iddia etti. Peki, Azem’in kızı kim? Dilber Azem’in kızı mı çıkacak? Azem kızını buldu mu? İşte tüm merak edilenler…

DİLBER AZEM’İN KIZI MI?

İnci Taneleri izleyicisi Azem’in aradığı kızının Dilber olabileceğini iddia ediyor. Gündeme gelen bu iddia kafa karıştırırken bazı izleyiciler ise Dilber’in Azem’in kızı olamayacağını belirtiyor. Dilber’in Azem’de baba sıcaklığı bulduğunu bu sebeple ona yakın hissettiğine dair yorumlar yapan izleyiciler Dilber’in Azem’in kızı olabileceği iddialarını sosyal medyada yorumlamaya başladı. Ancak bu yorumların olasılığı çok düşük olarak görülüyor. Dilber'in Azem'in kızı olmadığı düşünülüyor. Azem’in kızını bulmasının biraz uzun sürebileceği burada hikaye akışının nasıl ilerleyeceğinin ilerleyen bölümlerde belli olması bekleniyor.

inci-taneleri-dilber-azem-in-kizi-mi-kafa-karistiran-yorumlar-dilber-azem-in-kizi-mi-cikacak-001.jpg

AZEM OĞLUNU BULDU

Öte yandan Azem, oğlunu buldu. Oğlu Cihan’ı bulan Azem, kızını aramaya devam ederken Cihan’ın Azem’e nasıl bir tepki vereceği, Cihan’ın içinde bulunduğu zorlu durum ve beraberinde yaşanacaklar da merak edilmeye başlandı. Şimdi herkes Azem’in kızı kim merak ederken kızının da ilerleyen bölümlerde bulunması bekleniyor.

inci-taneleri-dilber-azem-in-kizi-mi-kafa-karistiran-yorumlar-dilber-azem-in-kizi-mi-cikacak-002.jpg