İnci Taneleri ekrana veda ediyor! Tanıtımı görenler ŞOK yaşadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri olan İnci Taneleri dizisinin her bölümü çok konuşuldu. Dans sahneleri, oyuncuları ve konusuyla kısa sürede dikkat çeken yapımla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İnci Taneleri ekrana veda ediyor! Tanıtımı görenler ŞOK yaşadı

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yerini alan İnci Taneleri dizisi kısa sürede dikkat çeken yapımlar arasına girmeyi başardı. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç’in yer aldığı sevilen dizinin her bölümü merakla takip edildi. Sürükleyici ve merak uyandıran konusuyla büyük ses getiren sevilen dizi ekran macerasına ara veriyor. Dizinin bu HAFTA sezon finali bölümü ekrana gelecek.

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİ YAPIYOR

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Dilber karakteri ve pavyon dansı sahneleri büyük ses getirirken çok konuşulan yapım kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yer almaya başladı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran İnci Taneleri dizisi Bu hafta sezon finali bölümüyle ekrana gelecek.

inci-taneleri-ekrana-veda-ediyor-tanitimi-gorenler-sok-yasadi.jpg

EYLÜL AYINDA DEVAM EDECEK

Yaz sezonu başlıyor ve tüm diziler de yavaş yavaş sezon finali arasına çıkıyor. İnci Taneleri de sezon finali arası verecek olan yapımlar arasında. Sevilen dizi başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanırken ikinci sezonuyla da ekrana geleceğini ilan etmiş oldu. İkinci sezonu Eylül ayında başlaması beklenen İnci Taneleri dizisi 30 Mayıs 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de sezon finali bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.