İrem Derici; Çocuklara katlanamıyorum

Ünlü şarkıcı İrem Derici, verdiği bir röportajda çocuk hasretinin olmadığını söyleyerek "Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan, derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok" ifadelerini kullandı.

İrem Derici; Çocuklara katlanamıyorum


Şarkıları, dansları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, "Çocuklara katlanamıyorum" çıkışıyla gündemde yerini aldı.

irem-derici-cocuklara-katlanamiyorum.jpg

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Ayaküstü Ekol TV muhabiriyle sohbet eden İrem Derici, "Çocuk hasretiniz var mı?" sorusunu esprili bir dille yanıt vererek "Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan derdini ağlayarak anlatan bir şeye benim tahammülüm yok. Yaş 37 zaten şu saatten sonra yumurtalıklar da bay bay bir tanem sana çocuk falan yok diyor. Baksana benim halime ben zaten çocuk gibiyim" ifadelerini kullandı. Muhabirin "Etrafta küçük İrem Dericiler olur" demesi üzerine ise ünlü şarkıcı, "Sonra bütün hepsini estetikle toplatmak için bütün paramı vereceğim. Baksana benim 10 yıl önceki halime, şu an ki halimle doğacaksa yapayım hemen bir tane. Bir de bakacak birini bulmam lazım ben bakamam" şeklinde konuştu. İrem Derici'nin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarırken yorumlar da arka arkaya geldi. Derici'ye destek mesajlarının yanı sıra "Sen bu dünyaya yetiyorsun zaten çocuk yapma" şeklinde yorumlar yapıldı.

irem-derici-cocuklara-katlanamiyorum-001.jpg

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Gökhan Fırat ile yaşadığı ilişkiyi bitirmişti. Ayrılık haberi gündemde bomba etkisi yaratırken çift, ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı. Çift sosyal medyadan paylaştıkları romantik pozlarıyla barıştıklarını sevenlerine duyurmuştu.