İrem Derici'nin Kıskançlık Krizleri: Aşkı ve Müziğiyle Gündemde

Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici, son açıklamalarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

İrem Derici'nin Kıskançlık Krizleri: Aşkı ve Müziğiyle Gündemde

Geçtiğimiz günlerde "Atakan'ı klibimde oynatmam" diyerek tartışmalara yol açan Derici, bu kez sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorumla gündem oldu. İlgili magazin sayfasının paylaştığı haberi görünce kıskançlık krizine giren Derici, adeta bomba etkisi yaratıyor.

İstanbul'un popüler semtlerinden Cihangir'de objektiflere takılan İrem Derici, bir arkadaşının doğum günü için bulunduğunu belirtti. Derici, "Bugün arkadaşımın doğum günü, birlikte kutluyoruz. Bir de belimde faset eklem sendromu denilen bir rahatsızlık varmış. Sporu ihmal ettim galiba. Şu anda fizik tedavi görüyorum, umarım geçer, çünkü oldukça ağrılı" şeklinde konuştu

Kıskançlık Oyunları ve Tatil Planları

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Atakan Işıktutan ile Londra'da romantik anlar yaşayan İrem Derici, "Konser tatili dönüşü Londra'yı biraz da tatil amaçlı gezdik. Atakan'la biz buna 'Aşk Tatili' diyebiliriz. Asıl büyük tatilimizi ise haziran ayında Bodrum'da yapmayı planlıyoruz. Öncesinde konserden birkaç gün önce Bodrum'da dinlenmek için zaman ayıracağız. Tam bir rahatlama tatili olacak" dedi.

Şarkıcının aşk hayatıyla ilgili de ilginç açıklamaları oldu. Atakan Işıktutan'a kendisine şarkı yazıp yazmadığı sorulduğunda Derici, esprili bir şekilde, "Aşkım bana şarkı mı yazıyorsun?' diye sormuş. Ben de kendisine, 'Üzgünüm, 11 yıldır hiçbir şarkımı kendim yazmadım. Eğer böyle bir yeteneğim olsaydı, dünya çapında bir hit yapardım. En fazla akrostiş yazabilirim. Kendi yazdığım şarkı tutmazsa, köprüye gidip atlarım. Başkası yazdıysa da sorumluluk bana ait değil, rahatlıkla sıyrılırım" şeklinde yanıt veriyor.

Derici, açıklamalarına devam ederken, "Bu pazartesi aşkımız beşinci ayını dolduruyor. Sosyal medyada hep 'İki ay sonra ayrılırlar' diye yorumlar yapılıyor. Ben ise onlara inat 'ayrılmayacağım' diyorum. Birlikte olduğumuz sürece mutluluğu yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

"Allah nazarlardan korusun. Atakan'ın garip alışkanlıkları da var mesela bazen şakalaşmak için kulağımı kokluyor. Haberlerde 'kulak fetişisti' diye çıktı ama böyle bir şey yok" diyerek sözlerini tamamlıyor.

Son olarak, İrem Derici'nin bir Instagram sayfasının paylaşımına yaptığı yorum da hayranları tarafından ilgiyle karşılandığı görülüyor.