İrem Sak Gazetecilere ‘’ Artık Rahat Olun, Buralardayım’’ Dedi

Ünlü oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda kendisine çok benzeyen bir kişinin görüntülendiği iddialarına gazetecilere espriyle cevap verdi.

İrem Sak Gazetecilere ‘’ Artık Rahat Olun, Buralardayım’’ Dedi

Sak, "Artık rahat olun, buralardayım, mekanın sahibi geri geldi" şeklinde takılarak gazetecileri rahatlattı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen irem sak, gazeceilerin objektiflerine takıldı.

Sak, durumun normal olduğunu belirterek, arkadaşını işaret ederek "Lütfen sonra konuşalım" diyerek gazetecilerden soru sormamalarını rica etti. Bu şekilde, Sak'ın her şeyin yolunda olduğunu ve kendisiyle ilgili endişelenmeye gerek olmadığını vurguladı.

Basit Bir Yanlış Anlaşılma

37 yaşındaki oyuncu, gazetecilerin endişelerini gidermek ve olayı basit bir yanlış anlaşılma olarak açıklamak için arkadaşını işaret ederek "Lütfen sonra konuşalım" diyerek gazetecilerden soru sormamalarını rica etti. Bu jestiyle, Sak, medyanın gereksiz spekülasyonlar yapmasına gerek olmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu ima etti. İrem Sak'ın espri dolu yaklaşımı, haberi hafifletti ve herhangi bir olayın olmadığı anlamına geldi. Oyuncunun bu tavırla haberin ilerlemesini ve kişisel hayatıyla ilgili daha fazla spekülasyon yapılmasını engellemek istediği anlaşılıyor.

1579779111701-irem.jpg

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 tarihinde Sivas'ta doğan bir Türk oyuncudur. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Sivas'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek üniversite eğitimine başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarında yer alarak başlamış olan İrem Sak, 2008 yılında Zeytin karakterini canlandırdığı "Sizinkiler" adlı oyunda dikkat çekti. Aynı yıl içinde çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı. Şehrazat karakterini canlandırdığı "Şen Yuva" dizisiyle televizyon deneyimini yaşadı. 2011 yılında ise "5'er Beşer" programında Sinem karakterini canlandırdı.

"5'er Beşer" programı uzun süre devam etmedi. Bir süre sonra "Güldür Güldür" programına dönse de 2018 yılında bu programa veda ettiğini duyurdu. Yalan Dünya adlı dizide rol alan ünlü oyuncuİ, başarılı bir performans göstererek hayranlarından beğeni topladı.

İrem Sak, komedi dizilerine ara vererek sinema filmlerine odaklanacağını ve dram türündeki filmlerde yer alacağını açıklamıştır. Oyunculuğundaki çeşitlilik ve yeteneği ile dikkat çeken İrem Sak, Türk televizyon ve sinema sektöründe tanınan bir isim haline gelmiştir.