İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez görüntülendi

Sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle akıllarda yer edinen İzzet Yıldızhan'ın 23 senedir evli olduğu eşi ilk kez gün yüzüne çıktı.

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez görüntülendi

Bugüne kadar eşiyle kamera karşısına geçmeyen ünlü şarkıcı, eşi Ajda Yıldızhan ile bir davete konuk olarak katıldı. Ara ara yaptığı ilginç çıkışlarla magazin dünyasında adından söz ettirmeyi başaran İzzet Yıldızhan, son olarak 23 yıllık eşiyle magazin gündeminde yer aldı. Bugüne kadar eşiyle kamera karşısına geçmemeye oldukça özen gösteren ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

izzet-yildizhanin-23-yillik-esi-ilk-kez-goruntulendi.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU
İzzet Yıldızhan'ın eşi Ajda Yıldızhan'a sosyal medyada "Güzel kadın", "Şanslı adamsın", "Eşin çok güzelmiş" ifadeleriyle yorumlar yapıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Ajda Yıldızhan, eşine müzik anlamında da tüm desteğini veriyor.

izzet-yildizhanin-23-yillik-esi-ilk-kez-goruntulendi-001.jpg

İZZET YILDIZHAN HAKKINDA
İzzet Yıldızhan, 1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır-Çermik ilçesine bağlı bir Zaza köyü olan Sinek’te hayata gözlerini açmıştır. Annesinin ismi Suriye Zelal, babasının ismi Mustafa’dır. 15 çocuklu ailenin en küçükleridir. Babasını bir yaşındayken kaybetmiştir. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kalmıştır. Sonradan ilk ve ortaokulu dışarıdan bitirmiştir. Yedi yaşında berber çıraklığı yapmaya başlamıştır. Kan davası yüzünden ayrıldıkları Çermik’ten 10 yaşında 5 abisiyle gittiği Adana‘da pamuk işçiliği yapmıştır. Ardından 13 yaşındayken çalışma hayatına kebapçı çırağı olarak devam etmiştir, daha sonra kebap ustası olmuştur. Kan dara giderek bu kez bu mesleğine Ankara‘da devam etmiştir.