Kalben’in evinde 15 gram uyuşturucu madde bulunmuştu! İfadesi ortaya çıktı

Sahne tarzı ve ilginç danslarıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Kalben geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı.

Kalben’in evinde 15 gram uyuşturucu madde bulunmuştu! İfadesi ortaya çıktı

Evinde 15 gram uyuşturucu bulunan ünlü şarkıcı adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Bu operasyonun sonrasında Kalben için ‘Menajeri aracılığıyla uyuşturucu satıyor’ iddiaları öne sürülmüştü. Ünlü isim iddiaları yalanladı.

kalbenin-evinde-15-gram-uyusturucu-madde-bulunmustu-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

YENİ BİLGİLER ORTAYA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

İlginç dansları ve sahne tarzıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmiş ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest kalarak evine dönmüştü. Kalben'in evinde; 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk, 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira da nakit para ele geçirilmişti. Uyuşturucu operasyonunun yankıları hala devam ederken savcılığın yürüttüğü soruşturmaya yönelik yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

kalbenin-evinde-15-gram-uyusturucu-madde-bulunmustu-ifadesi-ortaya-cikti-001.jpg

İFTİRA ATILDIĞINI SÖYLEDİ

Kalben'i ihbar eden kişinin emniyete gönderdiği dilekçede, “Şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor" ifadeleri bulunuyordu. Ayrıca, Kalben'in müzik dünyasından bazı ünlü isimlere de uyuşturucu sattığı, bu satışları ise menajeri aracılığıyla gerçekleştirdiği dahi ileri sürülmüştü. Günaydın'dan Atakan Irmak'ın bir haberine göre; Kalben ifadesinde, bu iddiayı kesin bir dille yalanladı. Uyuşturucu satışıyla herhangi bir ilgisinin olmadığını dile getiren ünlü şarkıcı iftira atıldığını söyledi. Savcılık, ihbarcının iddialarını incelemeye aldı. Kalben ifadesinin devamında ise uyuşturucu bağımlılığının olduğunu bu sebeple de tedavi gördüğünü söylerken, evine operasyon yapılmadan bir gün önce arkadaşlarıyla birlikte oturduğu kafeteryanın tuvaletinde kokain isimli uyuşturucu maddeyi kullandığını itiraf etti. Telefonunun incelenmesi için şifresini kendi isteğiyle emniyet mensuplarına veren ünlü şarkıcı şantaja maruz kalarak kamuoyuna uyuşturucu satıcısı gibi lanse edilmeye çalışıldığını dile getirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının olayla alakalı soruşturması hala devam ediyor.