Kardeşini tehdit ve tacizle suçladı! Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı 'Doruk' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Onur Seyit Yaran hakkında, öz ablası tarafından şoke eden iddialar ortaya atıldı.

Kardeşini tehdit ve tacizle suçladı! Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Ünlü oyuncunun ablası kardeşini tehdit ve tacizle suçladı. Ünlü oyuncunun ablasının videoları büyük yankı uyandırınca açıklama da gecikmedi. Kardeşlerim dizisiyle ün kazanan oyuncu ve eski model Onur Seyit Yaran, en son Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı erken final yapan Yan Oda dizisinde rol almıştı.

kardesini-tehdit-ve-tacizle-sucladi-unlu-oyuncudan-aciklama-geldi.jpg

“KARDEŞİM TARAFINDAN TACİZE UĞRUYORUM”

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu bu defa bambaşka bir olay ile gündemde yer aldı. Onur Seyit Yaran'ın ablası çektiği videolarla ortalığı gerçek anlamda karıştırdı. Onur Seyit Yaran'ın öz ablası arka arkaya paylaştığı videolarda kardeşinin kendisine, eşine anne ve babasına psikolojik taciz uyguladığını söyledi. "Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum" ifadelerini kullanan abla, gözyaşları içinde "Senin doğmamış çocuğunu, kocanı… diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, sizi öldürürüm diyor" şeklinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

kardesini-tehdit-ve-tacizle-sucladi-unlu-oyuncudan-aciklama-geldi-001.jpg

“BAŞIMA BİR İŞ GELİRSE SORUMLUSU KARDEŞİM”

Ardından, "Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır kamuoyuna sesleniyorum" sözleriyle bağıran abla, "Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş" şeklinde konuştu. Kan donduran bu iddialar sosyal medyayı adeta sallarken birkaç saat önce gözyaşları içinde korkunç iddialarda bulunan ablanın hesabından özür mesajı yayınlandı. Olayları çarpıtarak anlattığını dile getiren Onur Seyit Yaran'ın ablası yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiği için özür mesajı paylaştı. Onur Seyit Yaran'dan da konuya dair açıklama geldi. Ablasının psikolojik tedavi gördüğünü ifade eden Yaran, söylenenlerin doğru olmadığını dile getirdi ve kendisine dair hukuksal bir süreç başlatmayacağını sözlerine ekledi.