Kemal Doğulu ve Kadir Doğulu kardeşler arasında tansiyon yükseldi

Nişantaşı'ndaki bir mekanda sahne alan Kemal Doğulu, basın mensuplarıyla bir araya gelince oyuncu kardeşi Kadir Doğulu hakkında yorumlarda bulundu.

Kemal Doğulu ve Kadir Doğulu kardeşler arasında tansiyon yükseldi

Kardeşiyle bir süredir küs olduğunu söyleyen Kemal Doğulu, “Aramızda sadece kan bağı var. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz” ifadelerini kullandı. Stilist, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda sahneye çıktı Konser öncesinde basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden 44 yaşındaki Doğulu, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu'dan söz ederken aralarında sadece kan bağının olduğunu dile getirdi.

kemal-dogulu-ve-kadir-dogulu-kardesler-arasinda-tansiyon-yukseldi.jpg

SADECE KAN BAĞIMIZ VAR

Yeni sahnesiyle alakalı konuşan Kemal Doğulu, “14 Şubat'ta başladık biz burada çıkmaya. Allah ne verdiyse repertuvarı var bende. Zihnim çöplük gibi, bir çok şarkıyı biliyorum ve söylüyoruz. Çok eğleniyoruz. Lanet olası hafızam işe yarıyor” dedi. Kardeşi Kadir Doğulu ile küslüğünü de anlatan Kemal Doğulu, “Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok. Evet kardeşimizi seçemeyiz. Bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerim ile hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere” şeklinde ifadeler kullandı

kemal-dogulu-ve-kadir-dogulu-kardesler-arasinda-tansiyon-yukseldi-001.jpg

BABAMDAN TEK MİRAZ SOYADIMIZ KALDI

Geçtiğimiz yıl kardeşi Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığına dair iddialara da cevap veren Kemal Doğulu; “Kadir bu güne kadar yanındaki hiçbir hanımefendiyi aldatmadı. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Ben kardeşimi doğduğundan beri tanıyorum. Neslihan'ı da aldatmadı, aldatmaz” sözleriyle küs olduğu kardeşini adeta savundu. Miras olayları ile alakalı da konuşan Kemal Doğulu, “Babam öldüğünde bize sadece borçlar kaldı. Buna sadece sesli gülüyorum. Biz her şeyi reddi miras yaptık. Ortada bir miras varsa o da soyadımız. Onu da ben yarattım” ifadeleriyle çarpıcı açıklamalarda bulundu.