Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’dan ihanet iddialarına yanıt; Umursamadık, ciddiye almıyoruz

İhanet söylentisiyle magazin gündemine bomba etkisi yaratan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti sarmaş dolaş objektiflere yansıdı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’dan ihanet iddialarına yanıt; Umursamadık, ciddiye almıyoruz

Eşini aldattığı söylentisiyle konuşulan Kenan İmirzalıoğlu, “”Biz umursamadık bile. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar” Sinem Kobal da “Biz ciddiye almıyoruz” ifadeleriyle ihanet iddialarına son noktayı koydu. 2016 yılında evlendiği iki kızının annesi Sinem Kobal'ı aldattığı söylentisiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Kenan İmirzalıoğlu sessizliğini ilk kez bozdu. Sinem Kobal ile bir eğlence mekanında sarmaş dolaş çıkan Kenan İmirzalıoğlu, ihanet iddiasını kesin bir dille yalanlayarak evliliklerinde bir sorun olmadığının altını çizdi.

kenan-imirzalioglu-ve-sinem-kobaldan-ihanet-iddialarina-yanit-umursamadik-ciddiye-almiyoruz.jpg

BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATTI

Mekan çıkışı Magazin Hattı'na konuşan Kenan İmirzalıoğlu, ihanet söylentisiyle alakalı “Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz umursamadık bile. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nereden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

kenan-imirzalioglu-ve-sinem-kobaldan-ihanet-iddialarina-yanit-umursamadik-ciddiye-almiyoruz-001.jpg

CİDDİYE ALMIYORUZ

Sinem Kobal ise “Biz ciddiye almıyoruz böyle şeyleri” şeklinde ifadeler kullandı. 2016 senesinde dünyaevine giren ve 2020 ile 2022 yıllarında kızlarını kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.