Kenan İmirzalıoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar

Yakışıklı ve deneyimli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, usta isim Ahmet Mümtaz Taylan’ın programına konuk olarak katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar

Programda kendi özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan yakışıklı isim gençliğinde babasıyla yaşadığı anılarını da içtenlikle anlattı. Üniversite’yi kazanamayınca babasının kendisine traktör alacağını söylediğini ifade eden başarılı isim omuzlarının bu kadar geniş olmasının da tarlada ki çalışmasına bağlı olduğunu açıkladı.

48 yaşında ve iki kız çocuğu sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu meslektaşı Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Gençlik yıllarına dair Ahmet Mümtaz Taylan’ın Empati programında konuşan başarılı isim babasının kendisine çok iyi bir Workshop verdiğini ve tarlada çalışmasının ona kattıklarını içtenlikle dile getirdi. Okul yıllarındaki bir anısını anlatan ünlü oyuncu arkadaşlarının babalarının üniversiteyi kazanınca çeşitli lüks arabalar alacaklarını vaat ettiklerini; kendi babasının da eğer hiçbir yere yerleşemezse kendisine traktör alacağını dediğini belirtti.

Babam Benim İçin Çok Önemli

Önemli dizi ve sinema filmlerinde boy gösteren ve şimdilerde de Atv ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu babası ile ilgili içten açıklamalarda bulundu. Babasının hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden başarılı oyuncu tarlada çalıştığını ve üstelik bu omuzlarının tarladaki çalışmasına bağlı olduğunu da gülerek ifade etti. İki küçük kız çocuğu sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu babalık duygusunun da paha biçilemez bir duygu hissiyatı yarattığını da samimi bir şekilde ifade etti.

Deli Yürek, Ezel ve Karadayı gibi fenomen olmuş dizilerde erkek başrol olarak yer alan ve halen hafızalarda yer edinen başarılı isim Empati programında çocukluğuna dairde çeşitli açıklamalarda bulundu. Ankara’da Üçem köyünde büyüdüğünü ifade eden Kenan İmirzalıoğlu o yıllarda babasına olan düşkünlüğünü de açıkladı. Babası ile aralarının çok iyi olduğunu ifade eden Kenan İmirzalıoğlu babasında o yıllarda adeta atölye çalışması niteliğinde ders aldığını da içtenlikle ifade etti. Ahmet Mümtaz Taylan ile oldukça samimi bir program geçiren başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu bilinmeyen yönlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.