Kerem Bürsin’in hayal kırıklığı: Ya Çok Seversen final yapıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Ya Çok Seversen final bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen final bölümü nasıl olacak? Kerem Bürsin yaz dizilerine veda mı edecek?

Kerem Bürsin’in hayal kırıklığı: Ya Çok Seversen final yapıyor!

Yaz sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Ya Çok Seversen final bölümüyle seyirciye veda edecek. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizi ilk bölümünden itibaren eleştirilerin hedefinde yer almıştı. Kerem Bürsin’in Hande Erçel ile oynadığı Sen Çal Kapımı dizisiyle birebir benzediği yönünde eleştiriler yapılmıştı. Öyle ki, başrol oyuncusu Hafsanur Sancaktutan’ın Hande Erçel’in tarzını kopyaladığı yönünde eleştiriler de gündeme geldi. Ya Çok Seversen dizisi seyirci üzerinde yapım ekibinin beklediği etkiyi yaratmanın uzağında kaldı.

24 Ülkeye Satışı Yapıldı

Kanal D ekranında seyirciyle buluşan Ya Çok Seversen dizisi Türkiye’de beklediği etkiyi yapamamış olmasına rağmen; yurt dışında ses getirmeyi başardı. Başrolünde Kerem Bürsin’in yer alması da dizinin yurt dışında takip edilmesini sağladı. Ay Yapım imzalı Ya Çok Seversen dizisinin 24 ülkeye satışının yapıldığı açıklandı. Kübra Sülün tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları oturuyor. Ateş ve Leyla’nın renkli aşk hikayesinin anlatıldığı Ya Çok Seversen dizisinin Arap ülkelerinde ve Güney Amerika’da seyirciyle buluşması planlanıyor.

puhu.webp

Kerem Bürsin’in Büyük Pişmanlığı

Cumartesi günü final bölümü ile son kez seyirci karşısına çıkacak olan Ya Çok Seversem dizisi ünlü oyuncu Kerem Bürsin için dönüm noktası olacak. Yakışıklı oyuncu, diziyle ilgili yapılan eleştirileri dikkate aldı. Uzun süre yaz dizilerinde rol almak istemediğini menajerine bildiren Kerem Bürsin, içine sinen bir proje gelene kadar beklemeye karar verdi. Kerem Bürsin’in partneri Hafsanur Sancaktutan ile uyumlu bir ikili olmadığı yönündeki eleştiriler de ağırlık kazanmıştı. Bu yüzden Kerem Bürsin’in bir sonraki dizisinde partner belirleme sürecine dahil olmak istediği öğrenildi. Hafsanur Sancaktutan’ın Hande Erçel’e benzemeye çalışması ve pr ekibi tarafından partnerler arasında aşk dedikodularının yayılması da Kerem Bürsin’in rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Ya Çok Seversen final bölümünde ise Ateş ve Leyla için mutlu son yazılmasına karar verildi.