Kerimcan Durmaz’ın son halini görenler şaşkına döndü

Senelerdir abartılı makyajı ve kıyafetleriyle adından sık sık söz ettiren Kerimcan Durmaz, imaj değişikliği yaparak şaşkına çevirdi.

Kerimcan Durmaz’ın son halini görenler şaşkına döndü

Yüzündeki botoksları erittiren Durmaz, sakal bıraktı. YouTube kanalında yayınladığı videolar ve sahne şovlarıyla uzun süredir adından söz ettirmeyi başaran ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, son haliyle adeta bambaşka bir oldu.

kerimcan-durmazin-son-halini-gorenler-saskina-dondu.jpg

SAKAL BIRAKIP ELİNE TESBİH ALDI
Uzun seneler abartılı makyaj, kıyafet ve aksesuarıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Kerimcan Durmaz, yüzündeki dolguları erittirerek radikal bir imaj değişikliği yaptı. Estetik operasyonları bırakarak tarzını değiştiren Kerimcan Durmaz, bir de sakal bıraktı. Vücudunu geliştirmek için spor yapan fenomenin son hali takipçilerini de şok etkisi yarattı. Kerimcan Durmaz'ın son zamanlarda videolarında sürekli sesini kalınlaştırarak konuşması ve tespihle poz vermesi de dikkat çeken detaylardan oldu.

kerimcan-durmazin-son-halini-gorenler-saskina-dondu-001.jpg

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?
Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994; Sarıyer, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk DJ, makyör ve sosyal medya fenomenidir. Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde dünyaya gelmiştir. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası bulunmaktadır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü'ye gitmiştir ve makyör olarak çalışmıştır. 2015'ten itibaren Periscope'a ve Snapchat'e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım atmıştır. Daha sonra İstanbul'a dönmüştür ve DJ olarak çalışmaya başlamıştır. Çekimleri Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif almıştır.