Kim Kardashian’dan Messi paylaşımı

Amerika Birleşik Devletleri'nde MLS'in ikinci haftasında Lionel Messi'nin takımı Inter Miami, LA Galaxy sahasına konuk oldu. 1-1 skorla biten maça Kim Kardashian’ın paylaşımı damga vurdu.

Kim Kardashian’dan Messi paylaşımı

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami, LA Galaxy takımına konuk oldu. 1-1 skorla biten maçı, bir asistle neticeye ulaştırdı. Maçı tribünde izleyenler arasında Novak Djokovic, Candace Parker, Diana Taurasi gibi isimler de bulunuyordu. O isimlerden biri de Kim Kardashian'dı.

kim-kardashiandan-messi-paylasimi.jpg

“O BİR RÜYAYI YAŞIYOR”
Kardashian'ın oğlu Saint, Arjantinli süper yıldız Messi ile el ele sahaya çıktı. Kardashian o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi ve şu notu yazdı: “Saint bu gece La Galaxy - Inter Miami maçında Messi ile sahada yürüyor! O bir rüyayı yaşıyor!” ifadelerini kullandı.

kim-kardashiandan-messi-paylasimi-001.jpg

MESSİ HAKKINDA
Tam adıyla Lionel Andrés Messi, tarihinde Arjantin'in en büyük üçüncü, Santa Fe eyaletinin ise en büyük şehri olan ve Paraná Nehri'nin batı kıyısında bulunan Rosario'da hayata gözlerini açmıştır. Futbola olan ilgisi küçük yaşlarından itibaren ailesi tarafından bilinen Messi, 1995 senesinde dünyaya geldiği şehrin önemli kulüplerinden Newell's Old Boys altyapısına gönderilmiştir. Burada oynadığı oyun ile takım arkadaşlarından farklı bir geleceği olacağının sinyallerini veren Messi, sadece İspanya'nın değil, dünyanın en büyük kulüplerinden Barcelona'nın dikkatini çekmiştir ve 2000 senesinde Barcelona altyapısına geçmiştir. Barcelona altyapısına geçtiği dönemde ailesiyle beraber Rosario'dan Barcelona'ya yerleşen Messi, bu dönemde daha gelişmiş bir şehir olan Barcelona'da hormon tedavisi de görmeye başlamıştır.