Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Bahar Candan’ı akıllara getiren anlar

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan Neslihan Kanaç isimli yarışmacı konuşma şekli ve kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla akıllara Bahar Candan'ı getirdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Bahar Candan’ı akıllara getiren anlar

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla seyircisiyle buluşmaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne Neslihan Kanaç isimli yarışmacı damgasını vurdu.

kim-milyoner-olmak-ister-yarismasinda-bahar-candani-akillara-getiren-anlar.jpg

İLGİNÇ DİYALOGLARI DAMGA VURDU

Konuşmasıyla, mimikleriyle ekran başındakilere Bahar Candan'ı anımsatan ilginç yarışmacı, “Işıkları biraz kısabilir miyiz? Daha iyi görünürüm o zaman” sözleriyle şaşkına çevirdi. Bununla da kalmayan yarışmacı, takıldığı sorulardan birinde “Kenan bey siz ne düşünüyorsunuz?” diyerek soruyu Kenan İmirzalıoğlu'na sordu. Programın bir yerinde Kenan İmirzalıoğlu, genç yarışmacıya “Hobilerin nedir?” sorusunu sordu. Yarışmacı bu soruya da “Yatarım” yanıtını verdi. Her sözüyle ekran başındakileri şaşkına çeviren yarışmacı “Pilot olmak istiyorum. Beni pilot yapsınlar keşke” sözleriyle hedefini açıklayınca Kenan İmirzalıoğlu, “Uçacağın kesin de, konma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin” yanıtını verdi.

kim-milyoner-olmak-ister-yarismasinda-bahar-candani-akillara-getiren-anlar-001.jpg

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürmektedir. Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri çokça yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemden düşmek bilmiyordu. Her yaptığı ayrı olay olan Bahar Candan, “Dondurma Gibisin” isimli şarkısına çektiği klibin sonrasında “Dom Pérignon” isimli parçasına çektiği kliple adından söz ettirmeyi başarmıştı.