Kim Milyoner Olmak İster’de ilginç anlar

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Emir Karakayış isimli yarışmacı, henüz ilk soruda heyecanına yenilerek yanlış yanıt verdi. “Pazartesi ile Çarşamba arasındaki gün hangisinin sözlük tanımıdır?” sorusuna yanlış cevaplayan yarışmacı elendi.

Kim Milyoner Olmak İster’de ilginç anlar

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Emir Karakayış isimli yarışmacı herkesi şakına çevirdi. İlk soruda heyecanına yenik düşen yarışmacı yanlış cevap vererek yarışmadan elendi.

kim-milyoner-olmak-isterde-ilginc-anlar.jpg

YANLIŞ CEVAP VERDİ
Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Milyoner'e katılan Emir Karakayış'a ilk soruda “Pazartesi ile Çarşamba arasındaki gün hangisinin sözlük tanımıdır?” sorusu yönlendirildi. Şıklar arasında, “A- Pazartesi”, “B- Salı”, “C- Çarşamba”, “D- Perşembe” şıkları yer alıyordu. İlk soruda heyecanına yenik düşerek panik olan yarışmacı, “C- Çarşamba” yanıtını verdi. Soruyu yanlış yanıtlayan yarışmacı ilk soruda elenince büyük bir şok yaşadı.

kim-milyoner-olmak-isterde-ilginc-anlar-001.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU HAKKINDA
Mustafa ve Yıldız çiftinin en küçük çocukları olan Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'nın Bala ilçesinin Üçem köyünde hayata gelmiştir. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri bulunmaktadır. İlköğretimini Bala’da tamamladıktan sonra ortaöğretim için Ankara’ya teyzesinin yanına taşınmıştır. İlk denemesinde üniversite sınavını kazanamayarak ailesinin yanına dönüş yapmıştır. Daha sonraki üniversite sınavını kazanarak Yıldız Teknik Üniversitesi’ne giren Kenan İmizalıoğlu, burada matematik alanında öğrenim görmüştür. Bu dönemde üniversitedeki arkadaşlarının ısrarlarıyla modellik yarışmasına katıldı ve başarı elde etti.