Kirli Sepeti dizisinde olay Polat ailesi göndermesi

Kirli Sepeti dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümünde kara para ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat'a gönderme yapıldı “Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur."

Kirli Sepeti dizisinde olay Polat ailesi göndermesi

Gösterişli hayatıyla isimlerinden sık sık söz edilen Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve örgüt kurma suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanması ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Kirli Sepeti dizisinde de Polat ailesine bir gönderme yapıldı.

kirli-sepeti-dizisinde-olay-polat-ailesi-gondermesi.jpg

ENERCİİİ DİYE BAĞIRAN KADIN

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Cansu Tosun ve Devrim Yakut gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kirli Sepeti dizisinin geçen bölümünde yapolan gönderme dikkatlerden kaçmadı. Gözde Seda Altuner'in canlandırdığı Nergis'in vergi kaçırdığı ortaya çıkan eski kocasının cezaevine girme ihtimaliyle ilgili konuşurken “Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur” dediği sahne büyük şaşkınlık yarattı.

kirli-sepeti-dizisinde-olay-polat-ailesi-gondermesi-001.jpg

KİRLİ SEPETİ KONUSU NEDİR?

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu alan dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık etmekeyiz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini seyrediyoruz.