Kısmetse Olur yarışmacısı Nihat Hatipoğlu’na sorduğu soruyla gündem oldu

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor.

Kısmetse Olur yarışmacısı Nihat Hatipoğlu’na sorduğu soruyla gündem oldu

Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile damga vurdu. Çağrı Özer “Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum” deyince Nihat Hatipoğlu bir defa daha sordu. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla ün kazanan Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu ile İftar programına katıldı ve sorduğu soru ile sosyal medyanın gündeminde viral olmayı başardı.

kismetse-olur-yarismacisi-nihat-hatipogluna-sordugu-soruyla-gundem-oldu.jpg

KADINLARDA UYGUNSUZ MESAJLAR ALIYORUM

Oyunculuk yaptığını ve müzikle ilgilendiğini dile getiren Çağrı Özer, Nihat Hatipoğlu'na “Hocam ben sosyal medya fenomeniyim. Sosyal medya üzerinden kadınlar tarafından uygunuz mesajlar ve uygunsuz fotoğraflar alıyorum” ifadelerini kullandı. Nihat Hatipoğlu; “Alıyorsun. Sana gönderiyorlar yani.” diye tekrar sordu. Çağrı Özer “Evet bana gönderiyorlar. Bu kul hakkına girer mi?” diye sordu. Nihat Hatipoğlu ise “Elbette girer. Bunlar çirkin şeyler. Allah sana yardım etsin. Tuzaklara düşme” yanıtını verdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündeminde yer almayı başardı.

kismetse-olur-yarismacisi-nihat-hatipogluna-sordugu-soruyla-gundem-oldu-001.jpg

ÇAĞRI ÖZER KİMDİR?

Çağrı Özer, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının kadrosunda iddialı açıklamalarıyla ilgi görmeyi başardı. Sevilen yarışma programına katılanlar kısa sürede ün kazanmayı başardı. Peki ama Kısmetse Olur Aşkın Gücü Çağrı kimdir, Çağrı oyuncudur, modeldir. 25 yaşındadır. İşletmecidir. Nişantaşı'nda yaşamını sürdürmektedir.