Kıvanç Tatlıtuğ’dan Beklenen Adım Geldi

Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve oldukça ilgi gören Aile dizisi iki ünlü ismin partner olmasını sağlamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Beklenen Adım Geldi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisi konusu kadar iki başrolün set dışındaki arkadaşlıkları da oldukça ses getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un eşinin dizide de olsa Serenay Sarıkaya ile öpüşmesi konusunda baskıcı olduğu iddiaları magazinde oldukça ses getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı izleyen seyirciler ikili arasındaki uyumu ve partner olarak yakışmalarını özellikle sosyal medyada dile getirmeye devam ediyor. Bu uyumun Başak Dizer Tatlıtuğ tarafından kıskanıldığı hatta eşi ile arasında sorun dahi olduğu yönündeki iddialar ise magazin gündeminde kısa süre önce oldukça ses getirmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya’yı Artık Takip Ediyor

Aile dizisi Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Başroller kadar yan rollerde yer alan oyuncularında oldukça etkili olduğu projede Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya farkı kendini ortaya koyuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri Serenay Sarıkaya’yı sosyal medyada takip etmemesi ve çıkan dedikodular ikilinin Başak Dizer Tatlıtuğ tarafından kıskanıldığı yönünde yorumlara neden oldu.

Son gelen haberlere göre Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Serenay Sarıkaya’yı sosyal medyadan da takibe aldığı ve bunun için eşi Başak hanımda izin çıktığı yönünde oldu. Serenay Sarıkaya’yı proje başladıktan aylar sonra takibe alan Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde eşi Başak Dizer’in etkili olduğu iddiaları ortaya atıldı.

1200x627-ekranlara-donmesi-beklenen-kivanc-tatlitugdan-sasirtan-karar-bambaska-bir-sektore-adim-atiyor-1611648959629.jpg

Diziden Daha Çok Ön Plandalar

Aile dizisi bu sezon Show Tv’nin bomba projeleri arasında yerini aldı. Salı akşamları yayınlanan projede konudan ziyade Kıvanç Tatlıtuğ ve partneri Serenay Sarıkaya’nın; Kıvanç’ın eşi Başak Dizer Tatlıtuğ tarafından kıskanılması gündemi oldukça meşgul etmişti. Nejat İşler ve Nur Sürer gibi etkili oyuncularında kadrosunda yer alan Aile dizisindeki Aslan ve Devin’in aşkı gerçek hayatta kıskanılan bir durum olarak öne çıktı. Moda stilisti Başak Dizer Tatlıtuğ’un defalarca yapmış olduğu açıklamalar ve eşinin işine karşı saygı duyduğunu ifade etmesi de bazı dedikoduların halen kulaktan kulağa yayılmasını engelleyemedi.