Kızılcık Şerbeti Alev ve Abdullah aşkı patladı Pembe sinir krizi geçirdi! Herkes tanıtımı konuşuyor

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin her bölümü büyük bir heyecanla takip ediliyor. Başrol oyuncuları ve tüm kadrosuyla ekranları sallayan dizi bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi.

Kızılcık Şerbeti Alev ve Abdullah aşkı patladı Pembe sinir krizi geçirdi! Herkes tanıtımı konuşuyor

Doğa ve Fatih’in hikayesi ile Ünal ve Arslan aileleri arasında geçen hikayeyi konu alan Kızılcık Şerbeti dizisinde bu hafta yine soluksuz izlenen sahneler vardı. Fatih ve Doğa arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken Ömer’in rahatsızlığı, Alev ve Abdullah’ın bir türlü birbirlerinden kopamamaları, Nilay ve Mustafa’nın şüpheleri, Umut ve Nursema’nın hayatındaki yeni gelişmeler ve çok daha fazlası Kızılcık Şerbeti izleyicisini ekrana kilitledi. Ancak asıl bomba gelecek haftaki tanıtım oldu. Dizinin gelecek haftaki yeni bölüm tanıtımı ekrana damga vurdu. Herkes tanıtımı konuşurken Pembe’nin Alev ve Abdullah gerçeğini öğrendikten sonra sinir krizi geçirdiği sahne ve diğer sahneler sosyal medyanın gündemine yerleşti.

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE İŞLER KARILIYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Izılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. İkinci sezonuyla ekrana gelen ve reytingleri sallayan dizide gelecek hafta yer yerinden oynayacak. Abdullah, Alev ve Pembe cephesinde işler karışıyor. Alev ve Abdullah’ı artık tüm gerçekliğiyle öğrenen Pembe sinir krizi geçiriyor. Pembe’nin odadaki tüm eşyaları dağıtarak sinir krizi geçirdiği sahnede Doğa’ya gösterdiği tepki de dikkatlerden kaçmadı. Pembe, aralarındaki buzları eriterek tekrar barışma aşamasında olan Doğa ve Fatih için oğlu Fatih’e de resti çekti.

kizilcik-serbeti-alev-ve-abdullah-aski-patladi-pembe-sinir-krizi-gecirdi-herkes-tanitimi-konusuyor.jpg

kizilcik-serbeti-alev-ve-abdullah-aski-patladi-pembe-sinir-krizi-gecirdi-herkes-tanitimi-konusuyor-001.jpg

ÖMER HASTANEYE KALDIRILIYOR

Rahatsızlığı devam eden ve hastalığı hakkında hiç kimseye bir şey söylemeyen Ömer ise gelecek haftaki bölümde fenalaşarak hastaneye kaldırılacak. Odasında fenalaşan Ömer’i Fatih bulacak ve apar topar ambulansla hastaneye kaldırılacak. Gelecek haftaki yeni bölümde Ömer’in hastalığını herkes öğrenecek. Doktor ise Ömer’in ameliyata alınacağını ve ameliyatın riskli olduğunu söylüyor. Ömer’in akıbeti merak edilirken Ömer karakteri diziden ayrılacak mı, iyileşip diziye devam mı edecek, Pembe ve Abdullah arasında neler olacak, Alev bundan sonra ne yapacak, Kıvılcım, Doğa ve Arslan ailesinin diğer üyeleri Alev’e nasıl bir tepki verecek hepsi merak ediliyor. Tüm bu sorular ve çok daha fazlası dizinin gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak. Kızılcık Şerbeti yepyeni bölümüyle 15 Aralık 2023 Cuma saat 20.00’de Show TV’de.

kizilcik-serbeti-alev-ve-abdullah-aski-patladi-pembe-sinir-krizi-gecirdi-herkes-tanitimi-konusuyor-002.jpg