Kızılcık Şerbeti başrol değişikliğiyle geliyor! Yeni başrol şimdiden dillerde

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde tüm dengeler değişiyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana herkesi ekran başına toplayan sevilen dizide mecburi bir değişikliğe gidildi. Sevilen başrol oyuncusu sağlık sorunları sebebiyle diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti başrol değişikliğiyle geliyor! Yeni başrol şimdiden dillerde

Gerçewk bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. Reytingleri sallayan ve her bölümü büyük merak uyandıran dizide başrol değişikliği yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sebebiyle acil ameliyata alınmış ve 2 kez operasyon geçirmişti. Tedavisine devam edilen Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları sebebiyle Kızılcık Şerbeti dizisine devam edemeyeceği öğrenildi. Kadorya veda eden Settar Tanrıöğen’in yerine diziye bir başka usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Kızılcık Şerbeti izleyicisinden yeni oyuncuya olumlu tepkiler geldi.

SETTAR TANRIÖĞEN KADROYA DEVA ETTİ

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, dizideki rolü ve başarılı performansıyla kısa sürede izleyiciyi etkilemişti. Geçtiğimiz haftalarda bir rahatsızlık yaşayan ve operasyon geçiren Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu merak ediliyordu. Doktorları usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve gözetim altında tutulduğunu açıklamıştı. Tedavisine devam edilen Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları dolayısıyla Kızılcık Şerbeti dizisine devam edemeyeceği öğrenildi. Usta oyuncu dizi kadrosuna veda etti.

kizilcik-serbeti-basrol-degisikligi-geliyor-yeni-basrol-simdiden-dillerde.jpg

kizilcik-serbeti-basrol-degisikligi-geliyor-yeni-basrol-simdiden-dillerde-001.jpg

YENİ BAŞROL AHMET MÜMTAZ TAYLAN OLDU

Settar Tanrıöğen’in mecburi vedası sonrası yerine gelecek isim ve senaryodaki güncelleme merak konusu oldu. Usta oyuncunun yerine yeni bir oyuncu kadroya dahil olacak mı, senaryo nasıl ilerleyecek merak edilirken Show TV’den konuyla ilgili tüm sorulara yanıt niteliğinde bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan Gold Yapım, Settar Tanrıöğen’in diziye devam edemeyeceğini duyurdu ve yerine ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın kadroya dahil olduğunu açıkladı. Show TV’den yapılan yazılı açıklama şöyle;

‘Kamuoyunun dikkatine; Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncumuz Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır. Saygılarımızla.’

kizilcik-serbeti-basrol-degisikligi-geliyor-yeni-basrol-simdiden-dillerde-002.jpg