Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat pahalılığına gönderme

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta reytinglere damga vurmaya devam ediyor. Bu haftada Kızılcık Şerbeti dizisinin hayat pahalılığına gönderme yaptığı sahnesi gündem oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat pahalılığına gönderme

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde hayat pahalılığına dikkat çekilmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Zengin bir ailenin kızı olan Nursema, Umut ile evlendikten sonra daha sade bir hayat yaşamaya başlamıştı. Pazara giden Nursema’nın pazarlığı ile olan diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu. Pazarda yüksek fiyatları gören Nursema "Kiloyla almak zorunda mıyım?" deyince pazarcı ise “Zaten bu devirde kiloyla alan kalmadı" diyor.

O SAHNE SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU.

Son dönemlerde gündemdeki olaylara ilişkin göndermeleri ile çok konuşulan Kızılcık Şerbeti bu hafta da Hayat pahalılığına gönderme yaptı. Nursema'nın pazar sahnesi ve benzinci sahnesi sosyal medyaya damga vurdu. Pazarcı ile diyaloğu sonrasında buraya daha benzin almaya giden Nursema 50 TL'lik benzin istiyor. Pompacı ise Nursema’ya "50 liraya bir litre anca gelir, bir basar çekerim" yanıtını veriyor.

SOSYAL MEDYA O SAHNELERİ KONUŞTU

Son yıllarda ülkemizde yaşanan Hayat pahalılığına nedeniyle birçok vatandaş geçim sıkıntısı yaşıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Hayat pahalılığına gönderme yapılması sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları Nursema’nın bu sahnelerine tam da ağlanacak halimizi anlattınız yorumları yaptı.