Kızılcık Şerbeti Doğa Fatih barışacak mı? Bu akşamki bölümde SÜRPRİZ var

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde bu akşamki yeni bölümde izleyicinin ağzını açık bırakacak gelişmeler yaşanacak. Sürprizleri seven dizide gözler Doğa ve Fatih’te.

Kızılcık Şerbeti Doğa Fatih barışacak mı? Bu akşamki bölümde SÜRPRİZ var

Her bölümü ilgiyle izlenen sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki yeni bölümü de büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu akşamki yeni bölümünde neler olacak, izleyiciyi nasıl sürprizler bekliyor hepsi ve daha fazlası merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımında Doğa ve Fatih arasında geçen konuşma izleyiciyi meraklandırdı. Herkes Doğa ve Fatih barışacak mı, Doğa Fatih’i affedecek mi sorusunu sormaya başladı. İşte detaylar…

DOĞA VE FATİH ARASINDA ŞOKE EDEN KONUŞMA

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden ekrana yarlanan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam saat 20.002de ekranda olmaya hazırlanan dizinin yeni bölüm tanıtımına Doğa ve Fatih arasında geçen konuşma damgasını vurdu. Fatih'in Doğa’ya ‘Unutamadım ben seni’ demesi ve Doğa’nın tepkisi ağızları açık bıraktı.

kizilcik-serbeti-doga-fatih-barisacak-mi-bu-aksamki-bolumde-surpriz-var.jpg

‘KABUL EDERİM AMA BİR ŞARTLA’

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm tanıtımında Fatih ve Doğa arasındaki konuşma merak uyandırdı. Giray ile yeni bir başlangıç yapması beklenen Doğa’nın Fatih’e ‘Kabul ederim ama bir şartla’ dediği sahne ‘Doğa ve Fatih barışacak mı?’, ‘Doğa Fatih’i affedecek mi?’ ‘Fatih Görkem’den boşanacak mı?’ sorularını beraberinde getirdi. Bu sahne bazı izleyicilerin tepkisini çekti. Kızılcık Şerbeti izleyicisi, Doğa’nın Fatih’e geri dönmesini istemezken Doğa’nın Giray ile yeni bir aşka yelken açmasını istiyor. Yeni bölümde neler yaşanacak, Doğa ve Fatih arasındaki konuşmanın detayları neler, Doğa’nın Fatih’e sunacağı şart ne hepsi ve daha fazlası bu akşamki yeni bölümde yanıt bulacak.