Kızılcık Şerbeti Görkem Nilay’ı tokatladı! Eltiler birbirine girdi bu KAVGA Ünalları dağıtır

Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti’nin bu Cuma yayınlanacak olan bölümü de heyecan ve merakla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti’nde yine şok üstüne şok yaşatacak bir yeni bölüm geliyor.

Kızılcık Şerbeti Görkem Nilay’ı tokatladı! Eltiler birbirine girdi bu KAVGA Ünalları dağıtır

Eltiler arası rekabetin bir türlü son bulmadığı Kızılcık Şerbeti’nde Nilay’a Doğa’dan sonra gelen dişli mi dişli elti içindeki psikopatı çıkarıyor ve yaptıklarıyla ağızları açık bırakıyor. Yeni bölüm tanıtımında Nilay ve Görkem’in kavga ettiği anlar yer alırken Nilay, hiçbir şey yapmayan tarafken suçlu durumuna düşecek. Çünkü Görkem, Nilay ona saldırmış gibi yapacak ve kendi kendisini darp ederek suçu Nilay’un üzerine atacak. Ünalları tam anlamıyla karıştıracak olan bu olay sonrasında Nilay’ın ne yapacağı merak ediliyor.

GÖRKEM'DEN NİLAY'A OKKALI TOKAT

Aileye bir girdi pir girdi denilen Görkem'in psikopatlıkları bitmiyor. Pembe Hanım'ın çok istediği ancak gerçek yüzünü gördükten sonra bin pişman olduğu Görkem, Ünal ailesine adeta kan kusturuyor. Bu kez Görkem'in hışmına uğrayan kişi ise eltisi Nilay olacak. Nilay'ın Fatih ve Doğa ilgili yaptığı yoruma sinirlenen Görkem, Nilay'ı tokatlıyor. Nilay ise neye uğradığını şaşırıyor ve Görkem'e çıkışıyor. Fiziksel olarak hiçbir karşılık vermese de Görkem'in sinsi planı Nilay'ı çok zor durumda bırakacağa benziyor.

kizilcik-serbeti-gorkem-nilayi-tokatladi-eltiler-birbirine-girdi-bu-kavga-unallari-dagitir.jpg

GÖRKEM KENDİ KENDİNİ DÖVÜYOR

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm tanıtımında Görkem'in bu bölümde daha büyük psikopatlıklarının ortaya çıkacağı görüldü. Kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşen ve yorum üstüne yorum alan tanıtımda Görkem'in kendi kendisini darp ettiği ve bunu Nilay yapmış gibi göstermek istediği görülüyor. Nilay kılını bile kıpırdatmazken Görkem ise hem Nilay2a tokat atıyor hem de kendi üstünü başını parçalayıp kendi kendini döverek suçu Nilay'ın üzerine atmaya çalışıyor. Mğdur olmak için uğraşan Görkem'in bu sinsi planı sonrasında Ünalların tepkisi ne olacak, Nilay uğradığı bu iftira sonrasında ne yapacak hepsi ve daha fazlasının cevabı 24 Mayıs 2024 Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde belli olacak. Kızılcık Şerbeti yepyeni bölümüyle 24 Mayıs 2024 Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

kizilcik-serbeti-gorkem-nilayi-tokatladi-eltiler-birbirine-girdi-bu-kavga-unallari-dagitir-001.jpg