Kızılcık Şerbeti’nin yeni Apo’sundan ilk kare geldi! Ahmet Mümtaz Taylan’dan set pozu

Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılan ve peş peşe geçirdiği operasyonların ardından hastanedeki tedavisi devam eden ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti dizisine devam edemeyeceği açıklanmıştı.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni Apo’sundan ilk kare geldi! Ahmet Mümtaz Taylan’dan set pozu

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, sağlık durumu sebebiyle dizi kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı. Dizideki Abdulah Ünal rolünü ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devraldı. Kızılcık Şerbeti izleyicisi yeni Abdullah Ünal’ı ekranda görmek için sabırsızlanıyor. Dizinin geriye kalan bölümlerinde Abdullah Ünal karakterine hayat verecek olan Ahmet Mümtaz Taylan’dan ilk set pozu geldi.

YENİ ABDULLAH ÜNAL’DAN İLK SET POZU

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümleri her Cuma ekranda yer alıyor. Dizide üzücü bir gelişme yaşanmış ve dizinin başrol oyuncularından Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Hastanedeki tedavisi devam eden usta oyuncunun diziye devam edemeyeceği açıklandı. Kızılcık Şerbeti’nin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Dizi kadrosuna dahil olan ve Abdullah Ünal karakterini devralan Taylan’dan ilk set pozu da geldi.

kizilcik-serbeti-nin-yeni-aposundan-ilk-kare-geldi-ahmet-mumtaz-taylan-dan-set-pozu.jpg

BU HAFTAKİ YENİ BÖLÜMDE EKRANDA OLACAK

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini Settar Tanrıöğen’den devralan Ahmet Mümtaz Taylan’ın dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde ekranda olacağı öğrenildi. Kızılcık Şerbeti’nin 1 Mart 2024 Cuma (yarın) akşamı yayınlanacak olan 53. bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterine Ahmet Mümtaz Taylan hayat verecek.