Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Show TV Kızılcık Şerbeti nerede çekiliyor?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezon bölümleri ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek. İlgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Farkı konusu ile dikkatleri üzerine toplayan Kızılcık Şerbeti nerede çekiliyor?

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Show TV Kızılcık Şerbeti nerede çekiliyor?

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cuma akşamlarına damga vuran diziyi milyonlarca kişi takip ediyor. Modern ve muhafazakar ailelerin çatışmasının anlatıldığı dizi de aile bağları, ihanet, aşk, nefret ve ötekileştirme temaları ele alınıyor. İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler sorusunun yanıtı ise yeni sezonda değişiklik gösterecek. Zira, fenomen dizinin kadrosuna birbirinden önemli isimler dahil olacak.


Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler?


Gold Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda hem genç isimler hem de deneyimli oyuncular bulunuyor. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Yapımcılığını Gold Film'im üstlendiği dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.


Kızılcık Şerbeti dizisinde kim kimdir?


Barış Kılıç - Ömer
Evrim Alasya - Kıvılcım
Settar Tanrıöğen - Abdullah
Sıla Türkoğlu - Doğa
Sibel Taşçıoğlu - Pembe
Doğukan Güngör - Fatih
Müjde Uzman - Alev
Ceren Yalazoğlu Karakoç - Nursema
Aliye Uzunatağan - Sönmez
Feyza Civelek - Nilay
Rahimcan Kapkap - Metehan
Selin Türkmen - Çimen


Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor?

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri ise İstanbul’da yapılmaktadır. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda çekimleri gerçekleştirilen dizi için Moda ve Beykoz ilçelerinde set mekanları oluşturulmaktadır. Kızılcık Şerbeti dizisindeki yer alan okul sahneleri ise İstanbul Ataşehir Doğa Koleji’nde çekilmektedir.