Kızılcık Şerbeti yeni sezona damga vuracak! Sıla Türkoğlu’nun Rolü Artacak…

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda heyecanın dozajı artacak. Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakteri büyük bir değişim yaşayacak.

Kızılcık Şerbeti yeni sezona damga vuracak! Sıla Türkoğlu’nun Rolü Artacak…

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yaz dönemi tatilinin ardından ekran yolculuğuna devam ediyor. 2’nci sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamına damga vurdu. Sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Kızılcık Şerbeti hem farklı konusu hem de zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor. Bugüne kadar işlenmemiş bir konunun anlatıldığı dizi de modern ve muhafazakar ailelerin çatışmasına tanıklık ediyoruz. Aşk, ihanet ve aile bağları temaları üzerinde yükselen senaryo güçlü oyunculuk performansları ile taçlanıyor.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezona Bomba Gibi Girdi


Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon bölümleri heyecanla bekleniyordu. Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Sıla Türkoğlu’nun hayat verdiği Doğa karakteri aldatıldığını tüm aile bireyleri ile paylaşmıştı. Fatih’ten boşanma kararı alan Doğa, çocuğunu yalnız başına büyüteceğini açıklamıştı. Fatih ve ailesi bu karar sonrasında büyük bir yıkım yaşadı. Doğa tarafından terk edilen Fatih, çocuklarını bırakmayacağının mesajını vermişti. Kıvılcım ise ilk günden itibaren olduğu gibi kızına destek olmuş ve bu evliliğin başından beri hata olduğunu savunmaya devam etmişti. Heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti yeni sezon bölümü ise seyircileri ekran başına kilitledi.

Sıla Türkoğlu’nun Yıldızı Parladı


Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa karakteri ile kariyerinde önemli bir adım atan Sıla Türkoğlu ise performansıyla hayran kitlesini genişletti. İlk olarak günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde seyirci karşısına çıkan Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte önemli bir yıldız oldu. Hem kariyerinde hem de aşk hayatında güzel bir dönem içerisinde olan Sıla Türkoğlu, Doğa karakterinin büyük bir değişim yaşayacağına dair açıklamalarda bulundu. Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle ilgili konuşan güzel oyuncu, ‘’Doğa’nın çok güçlü ve dirayetli olması gereken bir dönem yaşanacak. Zira, artık koruması gereken bir bebeği olacak. Aldatılmanın acısını çekecek, diğer yandan da bebeği ile yeni bir hayat kurma mücadelesi verecek. Doğa için zor bir dönem olacak’’ ifadelerini kullandı.