Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu transferi

Güzel oyuncu Rüya Coriç, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi olan Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna dahil oluyor. Rüya Coriç dizide Rüzgar'ın eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu transferi

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu'nun paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin kadrosu her geçen bölüm genişlemeye devam ediyor. Son olarak rahatsızlığından ötürü ekibe veda etmek durumunda kalan Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın dahil olduğu diziye bir de güzel oyuncu Rüya Coriç gelmeye hazırlanıyor.

kizilcik-serbetine-yeni-oyuncu-transferi.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı diziye Rüya Coriç konuk oyuncu olacak. Coriç, dizide Rüzgâr'ın eski sevgilisi Sibel karakterine canlandıracak. Sibel, Rüzgar'a zor anlar yaşatacak gibi görünüyor. Rüzgar, Sibel konusunda Nursema'dan destek talep edecek.

kizilcik-serbetine-yeni-oyuncu-transferi-001.jpg

RÜYA CORİÇ KİMDİR?

Rüya Coriç deyince aklımıza 100’de 100 Hayatlar programında üstlendiği sunuculuk geliyor; 1996 da Sırbistan’da hayata gözlerini açan Rüya Coriç 24 yaşında. Nişantası Üniversitesinde Sinema ve Televiyon eğitimi alan Rüya Coriç Gazikent Üniversitesi’nde kemera önü oyunculuk derslerini tamamladı. 2019 da Model of Turkey yarışmasında en iyi fotoğraf veren manken seçilmeyi başarmıştır. Rüya Coriç sunuculukta oldukça deneyimli. Number One TV ve TV8 de sunuculuk yaptı. Rüya Coriç ilk oyunculuk deneyimini ise Kanal 7’nin Emanet dizisinde yaşamıştır. Daha önce manken olarak bir çok kez podyumda olan Rüya Coriç şimdi de başrol oyuncusu olarak televizyon ekranlarında yer aldı.