Kocamı çıplak görmek midemi bulandırıyor diyerek şaşkına çevirdi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan “Yeni Baştan” programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay yaşandı.

Kocamı çıplak görmek midemi bulandırıyor diyerek şaşkına çevirdi

Henüz 23 yaşındaki kadın konuk “Erkeklerden nefret ediyorum” sözleriyle “Kocamı çıplak görmek midemi bulandırıyor” şeklinde bir itirafta bulundu. Esra Ezmeci ise bu duruma ne diyeceğini bilemedi. Hafta içi her gün Beyaz TV'de seyirciyle buluşan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor. Programa bu defa 23 yaşındaki genç konuğun itirafı damgasını vurdu.

kocami-ciplak-gormek-midemi-bulandiriyor-diyerek-saskina-cevirdi.jpg

KOCAMI SEVİYORUM
“Erkeklerden nefret ediyorum” ifadelerini kullanan genç kadın konuk severek evlendiği fakat kocasını çıplak gördüğünde midesi bulandığını dile getirdi. Bu yaşadıklarını çocukluk travmalarına bağlayan kadın konuk küçükken üvey babası tarafından istismara uğradığını da ifade etti. Bu yaşananlardan ötürü travma yaşadığını söyleyen konuk “Eşimi seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Esra Ezmeci'ye ne yapmasını gerektiğini soran kadına ünlü sunucu tavsiyeler verdi. Esra Ezmeci; “İstismar yaşadıysan bazen cinsel tiksinti bozukluğu dediğimiz bozukluklar olabilir. Bu geçmişinle ilgili travmanı biliyorsun ama bazen bilmek yetmiyor. Bu konuda çalışmak oradakini travma ile yüzleşmek çok iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

kocami-ciplak-gormek-midemi-bulandiriyor-diyerek-saskina-cevirdi-001.jpg

YÜZLEŞMEK GEREKİR
Esra Ezmeci ayrıca; “Çocukluk çağında yaşanan istismarlar, ihmaller hayat boyu devam eden bir döngü yaratır ve bunu unutmak zordur. İlerleyen bütün ilişki süreçlerinde sorun yaşayabilirler. Bu yüzden çocukluk istismarlarını çözümlemek en önemli şeylerdir” şeklinde konuştu.