Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu fazla kilolarından kurtuldu iğne ipliğe döndü

Bir döneme damgasını vuran ve küçük büyük herkesi ekran başına kilitleyen efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin konusu ve çekim mekanları kadar güçlü oyuncu kadrosu da uzun yıllar konuşuldu. Dizinin ünlü oyuncusu değişimiyle gündemde.

Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu fazla kilolarından kurtuldu iğne ipliğe döndü

Uzun yıllar önce ekrana gelen ve yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi aradan yıllar geçmesine rağmen yayınlanan tekrar bölümleriyle hala en çok izlenen yapımlar arasında yer almaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla herkesi ekrana kilitleyen yapımda yer alan ünlü oyuncu Erhan Ufak, dizide ‘Güllü Erhan’ rolüyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncunun yıllar sonraki değişimi gündem oldu. Fazla kilolarından kurtulan Erhan Ufak, adeta iğne ipliğe döndü. İşte Erhan Ufak’ın son hali…

TAM 55 KİLO VERDİ

Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erhan Ufak, yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Dizinin en sempatik karakterlerinden biri olan ve başarılı performansıyla izleyicinin takdirini toplayan Erhan Ufak, yıllar içerisinde fazla kilolarından kurtuldu. Bir dönem 140 kiloyu gören Ufak, fazla kilolarından kurtulmak için çözümü mide küçültme ameliyatında buldu ve operasyon geçirdi. Ünlü oyuncu geçirdiği operasyonun ardından zaman içinde tam 55 kilo verdi.

kurtlar-vadisi-nin-unlu-oyuncusu-fazla-kilolarindan-kurtuldu-igne-iplige-dondu.jpg

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Bir dönem 140 kiloya kadar dayanan ünlü oyuncu Erhan Ufak, kilo probleminden kurtulmak için geçirdiği operasyonun ardından tam 55 kilo verdi ve 85 kiloya kadar düştü. Sosyal medya hesabını da aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarda sık sık son halini paylaşan Erhan Ufak, değişimiyle dikkat çekiyor. Ufak’ı gören sosyal medya kullanıcıları’ Bambaşka biri olmuş’ yorumunda bulunuyor.

İşte ünlü oyuncu Erhan Ufak'ın son hali;

kurtlar-vadisi-nin-unlu-oyuncusu-fazla-kilolarindan-kurtuldu-igne-iplige-dondu-001.jpg

kurtlar-vadisi-nin-unlu-oyuncusu-fazla-kilolarindan-kurtuldu-igne-iplige-dondu-002.jpg