Mabel Matiz’in Sosyal Medya Paylaşımı Olay Oldu

Genç ve başarılı şarkıcı Mabel Matiz yaptığı hareketler ve paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Mabel Matiz’in Sosyal Medya Paylaşımı Olay Oldu

Başarılı isim sosyal medyayı oldukça aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Mayıs ayında çekindiği bir fotoğrafı takipçileri ile paylaşan başarılı isim balkonda iç çamaşırı ile olmasına da kulak asmadı. Çekincesi olmayan ve kendi özgün tarzını her zaman ön planda tutan Mabel Matiz’in bu fotoğrafı sosyal medyada da konu oldu.

İnstagram hesabında 1,2 milyonu geçkin takipçisi olan Mabel Matiz şarkıcı Melike Şahin’in düğününde çekilen fotoğraflarını da takipçileri için paylaşım yaptı. Melike Şahin’in yıllardan beri ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlenmesinde hazır bulunan Mabel Matiz düğüne ait olan fotoğrafta Hazal Kaya ile birlikte görünüyor. Güzel oyuncu Hazal Kaya, Melike Şahin ve Mabel Matiz dışında iki kişinin de yer aldığı fotoğraf anında birçok beğeni aldı.

640xauto-1.webp

Balkon Fotoğrafı Birçok Yorum Aldı

Şarkıcı Mabel Matiz Melike Şahin’in düğünündeki fotoğraftan sonra balkonda çekilmiş bir fotoğrafını daha paylaşım olarak sosyal medyada yayınladı. İç çamaşırı bulunan Mabel Matiz’in bu pozuna hayranları oldukça ilginç yorumlarda bulundu. ‘Donunu da gördük’, ‘Mabel ve onun dumpları’, ‘Sonunu böyle beklemiyordum’ ve ‘Bu fotoğraf ikonik değilde ne?’ gibi şeklinde yazılan yorumlar birçok kişi tarafından takip edildi.

Yaptığı her hareketi ve özellikle özel hayatının eleştirilmesine alışık olan şarkıcı Mabel Matiz yapılan yorumlara da sessiz kaldı. Balkon fotoğrafının altına açıklamada yazan ünlü şarkıcı kendi rüyalarına göndermede bulundu. Ayrıca arkadaşı şarkıcı Melike Şahin’in düğününe de inanamadığını belirten başarılı şarkıcı ilginç açıklamalarına bu şekilde yön verdi.

640xauto.webp

Yaptığı Şarkıları ve Çektiği Klipleri Çok Ses Getiriyor

Uzun yıllardan beri müzik piyasasında yer alan Mabel Matiz yaptığı şarkılarıyla adeta hafızalara kazınıyor. Klip çekimlerinde tercih ettiği mekânlar ve birçok şarkısında yer alan sadelik hayranları tarafından da oldukça takdir ediliyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü ismin farklı fotoğrafları ve yapmış olduğu detaylı açıklamaları hayranlarının dikkatinde de kaçmıyor. Şarkıcının düğün fotoğrafından sonra paylaştığı iç çamaşırlı hali uzun zaman gündemde yer alacağa benziyor.