Mahsun Kırmızıgül'ün Dinle şarkısına yasak

Senelerdir dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün Dinle şarkısına yasak

Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine sitem eden Mahsun Kırmızıgül, bu defa da 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslenişte bulundu. Müzikteki başarısını sinema ve dizi sektöründe de ispatlamayı başaran Mahsun Kırmızıgül son dönemlerde sık sık gündemde kendine yer ediniyor.

mahsun-kirmizigulun-sarkisina-yasak.jpg

Asıl Adı Abdullah Bazencir olan ama hepimizin Mahsun Kırmızıgül olarak bildiği ünlü şarkıcı ve oyuncu, son olarak hakkında çıkan 'öldü' haberlerine veryansın etmişti. Şarkıcı bu defa ise yıllar önce yayınladığı ve halen hepimizin diline pelesenk olan şarkısı 'Dinle' ile gündemde. Kırmızıgül'ün Dinle şarkısının 23 Nisan etkinliklerinde kullanılması planlanmıştı. Ama iddiaya göre okul müdürü tarafından yasak koyuldu.

mahsun-kirmizigulun-sarkisina-yasak-001.jpg

“YAPMA MÜDÜRE HANIM”

Mahsun Kırmızıgül, Ankara'da bir okulda çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kullanılacak şarkının, okul müdürü tarafından yasaklandığını duyurdu ve tepki göstermeden edemedi. Kırmızıgül, sosyal medya hesabından paylaştığı video da "Ankara Akyurt ilçesinde 23 Nisan kutlamalarında çocuklar “Dinle ” şarkısını prova yapıyorlar. Ama Okul Müdürü Yasemin Pelit şarkının sözlerinin uygun olmadığını dile getirip çocuklara yasağı koyuyor. Ve çocuklar çok üzgünler. Yapma Müdüre Hanım, gün çocukların günü, hem o şarkının sözlerinde kötü bir şey olsa çocukların velileri ve öğretmenleri böyle bir şeye izin vermezler. O çocukların bayramda yüzlerinin gülmesini emeklerinin karşılığını kesmeyin Müdür Bey! Bırakın şarkıyı sözleri ile okusunlar..." ifadelerini kullandı.